Dátumot kapott a rendezői Death Stranding

  • Írta: gorien
  • 2021. július 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Hideo Kojima még nem végzett a Death Strandinggel. Még mielőtt a következő játéka (akármi is legyen az) megjelenne, Sam Porter Bridges is visszatér egy rendezői változatban, és ennek már az idejét is tudjuk.

Egy hónapja Hideo Kojima a Summer Game Fest vendége volt, ahol bejelentette, hogy rendezői változatot kap a 2019-es Death Stranding. Az akkori kedvcsináló mellé dátumot ugyan nem kaptunk, de a tegnapi State of Play ezt is pótolta: szeptember 24-re várhatjuk a Director's Cutot PlayStation 5-ön.

Az előzetes persze nemcsak a megjelenés időpontját árulta el, de azt is illusztrálta, miféle újdonságokra számíthatunk. A bővített sztoritartalom mellett Sam Porter Bridges dolgát is egyszerűsíti néhány új eszköz: a küzdelmekben új közelharci mozdulatok és letámasztható gépfegyverek lesznek a segítségére, míg a szállításban egy katapult és egy robotpajtás.

13.
13.
nemfontos
#12: Nem kell foglalkozni a szaksajtóval. Nézd meg nagyjából mire számíthatsz, és döntsd el kell -e az neked. Én szerettem a történetet, és a játékmenet kifejezetten nyugtató volt. Egy biztos, ha folyamatos akcióra vágysz, akkor ez nem a te játékod.
12.
12.
hedzsooo
Megvettem PC-re, vmi 75%-os leertekeles alkalmaval az Epicen, majd mar egyszer en is nekiesek, kivancsiva tettek nagyon az igen megosztora sikerult velemenyek rola. :-)))
11.
11.
godach
Nekem másodjára nagyon bejött és a képernyő elé szegezett. Érdekesség, hogy még így sem mertem ajánlani senkinek, mindenkit intettem tőle. Ehhez képest, szinte minden értelmesebb haveromnak bejött. Mint innen nyarlako és pl Neonak is.
10.
10.
Chdz
#7: Hát nekem meg az MGS5 jobban bejön, mint ez az interaktív film hatást keltő gány DS. De, hát kinek mi jön be.
9.
9.
almaspite
#7: Sajnos a játékmenet nagyon rossz. Azonban a történetet, itt elismerem a zsenialitását Kojimának de ezen kívül még mindig nem vagyok oda ezért az emberért.

Egyik ismerősömnek meséltem dc-n, úgy hogy egy kicsit a wikit felapoztam, hogy tisztába legyen néhány kimaradt dologgal, ami közbe nem figyeltem. És tudtunk róla beszélgetni több órát, úgy hogy a játék enged neked teóriákat építeni, és még is megmagyaráz minden káoszt ami benne zajlik. Tehát a történet beteg, de logikus, érdekfeszitő, pár dolgot neked kell kitalálni, illetve teli van csavarral. Egyáltalán nem megmagyarázhatlak katyvasz, oda kell figyelni rá és kényszerit, hogy egy kicsit gondolkodj.

Mi a jó történet ha nem ez.

A játékmenetre viszont azt mondom Kojima ezt nyugodtan oda adhatja másik embernek hogy találja ki más, mert a játék megkínozz téged a jó történetért. Amikor ilyen játékokkal játszol mint a poe és megunnod egyszerűen és 3-szoros speedel szállítasz trainerel, azon el lehet gondolkodni hogy, csak rossz egyszerűen.
6.
6.
Laliath
Uh, látom már, hogy ezt a játékot is még idén újra fogom játszani :D Elsőre is minden percét élveztem, és tuti, hogy másodjára se lesz másképp
4.
4.
KratoS
Eddig se a rendező nevével adták el ugye... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...