Hot Wheels: Unleashed - így működik a szerkesztő

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 10.
  • Videó
Link másolása
A Hot Wheels: Unleashed egy pályaszerkesztő kíséretében érkezik majd, aminek a segítségével olyan kacifántos versenyeket készítünk, amilyeneket nem szégyellünk. Lássuk mozgásban, hogyan működik!

A Milestone elmondása szerint a Hot Wheels: Unleashed pályaszerkesztője az az eszköz, amivel ők is dolgoztak, amikor megalkották a játék hivatalos pályáit, így biztosak lehetünk abban, hogy mindent megkapunk ahhoz, hogy őrültebbnél őrültebb versenyekkel örvendeztessük meg a többi játékost.

Fent egy trailert, alább pedig egy alaposabb bemutatót nézhettek meg a játékmódról: mint kiderül, az egyenként is testreszabható szakaszokat úgy csavarjuk, ahogy szeretnénk, emellett interaktív elemekkel is felvértezhetjük őket. Természetesen a különlegesebb kiegészítőket is a kezünkbe adják a fejlesztők, így például a korábban már látott T-Rexet is beépíthetjük a pályánkba, amiről aztán egy traktor segítségével állapíthatjuk meg, hogy biztosan játszható-e.

A Hot Wheels: Unleashed szeptember 30-án érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...