Egy évig lesz konzolexkluzív a Deathloop

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 11.
  • Pletyka
Link másolása
A legutóbbi State of Play-adáson levetített előzetes árulta, hogy kereken egy év múlva elveszti majd konzolexkluzivitását a Deathloop, ami a Microsoft és a Bethesda összeborulása után annyira nem is meglepő.

A héten újabb State of Play-adással jelentkezett a Sony, a műsor főattrakciója pedig egyértelműen az Arkane Studios berkein belül készülő Deathloop volt. A kilencperces gameplay-előzetes végén bukkant fel egy kis szöveg, ami lebuktatta, hogy nem lesz sokáig PC- és PS5-exkluzív az időhurkos kaland.

A videó legvégén ugyanis az áll, hogy 2022. szeptember 14-től "más konzolokra" is ellátogat majd a Deathloop, a Microsoft és a Bethesda tavalyi üzletét szem előtt tartva pedig elég könnyű kitalálni, hogy ez valószínűleg nem a Nintendo Switchet takarja. Így már az is jobban érthetővé válik, hogy miért reklámozta az Xbox hivatalos Twitter-oldala is a csütörtök esti State of Play-eseményt.

11.
11.
Ganzer
#10: Jaja, imádtam annó.
10.
10.
crytek
#8: Sajnos abból max akkor lesz valami ha a THQ azt is megveszi és remakeli vagy csinál egy új részt. Pedig még ma is nagyon jó az a game
9.
9.
Ganzer
#8: Na az fasza lenne , egy Dark Messiah 2.
8.
8.
felegyi
Dark Messiah játékot jobban eltudnék képzelni tőlük.
7.
7.
crytek
#6: Mindegy mennyi mshoz megy a lóvé :)
Day 1 game pass lesz boxon szóval várom én is
6.
6.
Oistrakh01
Gamepassbe jó lesz, a ps-en meg olyan 21 ezer ft ot saccolok :D
5.
5.
Neo1989
Az fasza mert én egy hónapja rendeltem elő PC-re.
4.
4.
RangerFox
#2: És tényleg. Kevés új ötletet látok benne, a képességek többsége a Dishonored 2-ben is megvolt már, az art design pedig kifejezetten csúnyácska. A gameplay loop elviheti a hátán, kedvelem az Arkane munkásságát, de ez olyan PS+ba való játéknak tűnik. Vagy gémpesszbe ;)
2.
2.
godach
#1: Hogyne. Látszik, nem PS :D :P
1.
1.
Zelgadis187
Elég gyenge játéknak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...