Cyberpunk 2077 - nagyon jól sikerült a visszatérés

Közel féléves kihagyás után június végén újból megvásárolható lett a Cyberpunk 2077 a PlayStation Store-ban. A visszatérés olyan jól sikerült, hogy a legkeresettebb játék lett Kanadában, az Egyesült Államokban és Európában is.

Hosszúra nyúlt kényszerpihenője után nemrég visszatért a PlayStation Store digitális polcaira a Cyberpunk 2077, aminek az optimalizációja a készítők szerint már kielégítő, igaz, a Sony paradox módon azért még nem ajánlja a játékot az alap PS4 mellé. Az ellentmondásos kommunikáció és a korábbi rossz szájíz, úgy látszik, nem szegte a vásárlók kedvét, és most szabályosan rávetették magukat a CD Projekt RED RPG-jére.

A hivatalos PlayStation-blog statisztikái szerint ugyanis a Cyberpunk 2077 volt a legjobban fogyó PS4-es játék az Egyesült Államokban/Kanadában és Európában is, ráadásul mindezt úgy sikerült elérnie, hogy csak a hónap utolsó hét napjában volt elérhető a digitális áruházban. Pontos adatokat sajnos nem közöltek az illetékesek, de mivel az eladások többek között a Grand Theft Auto V számait is beelőzték, valószínűleg nincs okuk panaszra a lengyeleknek.

19 komment - szólj hozzá!