Double Fine: mindenki élvezheti a Psychonauts 2-t

  • Írta: gorien
  • 2021. július 12.
  • Hír
Link másolása
Idén végre visszatér a Psychonauts, a Double Fine pedig úgy gondolja, hogy mindenfajta és -korú játékos számára adott kell, hogy legyen a lehetőség az élvezetre. Épp ezért például a sebezhetetlenséget is lehetővé teszik a játékban.

Lassan hat éve már annak, hogy először hallottunk a Psychonauts 2-ről, de a várakozás hamarosan véget ér: az E3-on derült ki egy gameplay előzetes kíséretében, hogy augusztus 25-re várhatjuk a játékot PC-n, PlayStation 4-en, valamint Xbox One-on és Series X/S-en. Akármilyen kalandokra is készüljön Raz és kis kompániája, Tim Schaferék azt célozzák, hogy mindenki szórakozhasson vele.

Egy tweet-válaszként hangzott el a minap a Double Fine Twitter-oldalán, hogy „ha aktív sérthetetlenséggel vitted is végig a Psychonauts 2-t, akkor is végigvitted". Az ezt követő üzenetláncolatban fejtette ki a csapat, hogy a játékipar előtt álló egyik nagy kihívás, hogy mindenki, kortól és igényektől függetlenül megtalálhassa az örömét a játékokban.

Ezért ők is arra törekednek, hogy akárki üljön is le játszani a Psychonauts 2-vel, az jól érezze magát, olyan feltételekkel, amilyennel csak szeretné – egy lendülettel pedig azoknak is odaszúrnak, akik szerint csak olyan méltó egy játék élvezetére, aki extrém nehézségen, sérülés nélkül is végignyomja az adott címet.

3.
3.
DragonBleacPiece
Szóval ahelyett hogy gondolkodásra késztetve magam túljussak a nehézségeken, bekapcsolhatok egy bébi módot is.
2.
2.
coderman
Marketing. Ott van most a koztudatban a Dark souls fele "git gud" mentalitas, aminek jol odaporkol.
1.
1.
Őrnagy
Szóval állítható lesz a nehézség. Jó. Minek ezt a bejelentést ilyen nagyformátumu ideológiával alátámasztani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...