Októberben érkezik a FIFA 22

Az ígéreteknek megfelelően tegnap, az EB-döntőt megelőzően közzétették a FIFA 22 első előzetesét, egyúttal pedig néhány alapvető infóra is fény derült a játékkal kapcsolatban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
#11: igen ezt értem, de ezért hoztam az újságos, magazinos példát, vagy egy tv hírt , de mondhatnék twitter bejegyzest akarmit. ezeknel ugyanugy hasznaljak a jatekosok nevet , ingyen bevetelhez jutnak altaluk, mégsem kell érte perkálni teljesen jogosan. pedig egy ilyen médium lényegesen több szubjektivitással, hatással bír a játékos, mint termék megítélésére mint egy számgépes alkotás. valaki kitalalta mennyire jo lenne ha ez eladhato lenne es onnantol nincs megallas, mikozben hozzadott erteket nem tartalmaz. a mez , jatekos neve , klub neve egy létezõ dolog ami akkor is lenne ha nem használnák õket. bar nem ismerem a torvenyeket, de minthogy a jatekosok a mediaban szerepelnek, mar ezzel rengeteg haszonhoz juttatva a klubot, közszereplonek kellene , h szamitsanak es objektiv megjelenitesuk ingyenes kellene legyen mint az történik bármilyen egyeb médium esetében, mik ugyanugy termekek.
#11
#5: Egy futbalsztár a klub számára nem csak egy gól termelő iparos, hanem egy marketing termék is. Azért nézik a közvetítést, mert ő játszik, azért veszik a mezeket, mert az ő neve van rajta, stb. Ha valaki más szerez "ingyen" bevételt az ő játékosukból, vagy netán valamilyen negatív formában jelenik meg a játékos, akkor az rontja a klub bevételét.
Az, hogy a Fifa mint videójáték minden évben sikeres, az is ebben rejlik, a rajongók az aktuális, a valóságnak megfelelő csapat összeállításokkal, mez (stb.) kinézettel akarnak játszani, enélkül nem lenne sikeres a sorozat. Viszont ezért rendesen csengetni is kell a kluboknak.
#10
#9: Inkább mint egy finom torta amiben vannak keserű részek is, amit utál az ember amikor egy ilyen falat jön, de a torta azért alapvetően mégis finom.
#9
Olyan ez mint a gyorsèttermek... Mindenki tudja, hogy szar mègis veszik ès eszik.
A birkákból èlnek ahogy az EA is!
#8
#7: Jogos félreolvastam.
#7
fojeszModerátor
#4: Nem maradt ki, csak el kellett volna olvasni.
#6
A trailer meg teljesen lutri. Egyrészt tetszik , h elvitték ( talán, ha nem csak marketing ) AI tanuló irányba. Nagyon nagy lehetőségek vannak ezen a területen, sportjátékoknál kifejezetten pozitív lehet. Másrészt semmit nem fejt ki ezzel kapcsolatban, így nem igazán látni , h ettől most valóban jobb lesz már a mostani verzió vagy sem.
#5
Egyrészt hányok én is az EA től, de butaság lenne az egész jelenséget az ő nyakukba tolni, sajnos ők csak kihasználják a világunkban rejlő lehetőségeket. Sosem értettem pl , h valakinek a mezszínét, nevét, akár, virtuális ábrázolását miért kell megvenni , ez miért eladható termék, miért lehet az , h monopol helyzetben lehet egy cég ezek használatában. Mintha csak bizonyos újságok írhatnák le pl Messi nevét ( az újság sztem ugyanolyan szórakoztató ipari termék , ráadásul sokkal szubjektívebben ábrázolja az egyéneket, míg egy sportjátéknak nincs semmilyen egyénre szabott mondanivalója ami pozitívan vagy negatívan hatna rájuk ). A nyerészkedéseket ezesetben egyrészt a labdarúgás szervezetei, másrészt a helytelen politikai szabályzás biztosítja. Az EA gci , de nem törvénytelen. Másrészt sajnos még mindig ez a legszórakoztatóbb termék a piacon. Amíg nem csinálnak jobbat mások nem igazán érzem miért kellene pont őket bsztatni termékminőség szempontjából. Ha annyira egyszerű lenne csináltak volna már jobbat. Persze én is mindig reménykedem , h valaki porig dózerolja már őket minőségben.
#4
Kimaradt a hírből az EA újabb szarfaszú rajongókat pofánköpő megoldása ami persze megint csak kevés ahhoz hogy legyen esze végre a játékos társadalomnak és legalább 1 évre bedöntsék ezt az évről évre újrakiadott szart....

Nevezetesen ingyen upgrade van Ps4-ről ps5 verzióra. HA ps4-en az ultimate verziót veszed ami 100 dolcsi...Ha nem az ultimate verziót vetted? Akkor kapd be a cerkát és vedd meg a játékot ps5-re is.... Magyarán 40 dolcsis patch bmeg ha a ps4 verziót átvinnéd az 5-re...
Amikor azt hinnéd hogy az EA nem tud mélyebbre süllyedni....Undorító fos cég a jövőben minden szemetüket a warez oltárán fogom tolni (igen köcsög vagyok) ha érdekel, de ezek tőlem a továbbiakban egy forintot se még előfizetős formában se.
#3
#1: Bár nekem, mint PC-s, csak a last gen verzió maradt, tehát borítékolható, hogy ugyanaz lesz, mint a 21.
#2
#1: Pont így
#1
A Fifa 21 volt életem legnagyobb csalódása játékok terén, egyszerűen kriminális. Ez se lessz más érzésem szerint. PES képes mindig valami újat mutatni, az FM is mindig rátesz egy lapáttal évről-évre, ez viszont a 16 óta csak visszafele fejlődik.