Bajban lehet a Judgment-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 12.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint elképzelhető, hogy a Lost Judgmenttel véget ér a Judgment-sorozat, miután a Sega és a főszereplőt alakító színész ügynöksége nem tud dűlőre jutni az esetleges PC-s verziók kapcsán.

Ritkán hallani ennyire szürreális történetet: a Nikkan Taishu értesülései szerint a Lost Judgmenttel véget érhet a Judgment-sorozat, miután a Sega és a játékok főszereplőjét alakító Takuya Kimura ügynöksége, a Johnny & Associates nem tudott dűlőre jutni az esetleges PC-s verziók kapcsán.

Kezdjük az elején: Kimura nagy sztárnak számít Japánban, ezért az, hogy a Sega leigazolta a Judgment-játékokhoz, óriási dolog volt, az ügynöksége azonban hírhedten szigorúan kontrollálja azt, hogy az ügyfelei hol és milyen formában tűnhetnek fel. A számos népszerű fiúbandát soraiban tudó Johnny különösen az internetes tartalmakkal szemben tartózkodó: a velük szerződésben álló művészek nem üzemeltethetnek közösségi oldalt, még a sajtótájékoztatón készült fotókat sem lehet online publikálni róluk, YouTube-csatornát pedig 2018-ban (!) indítottak.

A PC-s verziókkal - amikhez a hírek szerint a Sega ragaszkodna - az a baj, hogy a számítógépek "közvetlenül" kapcsolódnak az internetre, ezért a Johnny azt gondolja, hogy a PC-s megjelenés keresztbe tenne az üzletüknek, és szembemegy mindazzal, amit képviselnek. Persze a Judgment első része Stadián is játszható, ami ugye elérhető PC-ről is, de a fentiek tükrében nem csodálkoznánk, ha a Johnnynak fogalma sem lenne róla, hogy pontosan hogyan is működik a szolgáltatás.

A Judgment sorsa tehát meglehetősen bizonytalanná vált, ami minden bizonnyal sok bosszúságot okoz majd a Segának: ahogy arról beszámoltunk, a kiadó az akció-orientált Yakuza-epizódok alternatívájának szánta a sorozatot, miután az a széria elment a szerepjátékos irányba.

17.
17.
delphijos
#5: Nem tudom ezt hol olvastad, Kimura az egyik ÜGYFELE az ügynökségnek. Az ügynökség meg úgy fest elég régimódi, és paranoiás. Lehet hogy Kimura simán benne lenne, de a szerződése olyan , hogy az ügynökség dönthet mindenben.
16.
16.
crytek
#15: Ez sajátosság ezekben a csingcsung országokban inkább a debil beállítottság mintsem a pénz...úgy kell nekik
13.
13.
Ooorky
#11: Mondjuk Fist of the North Star-t is kiadhatnák PC-re, anno ps4-en félbemaradt és rohadtul nincs kedvem folytatni a retek dualshock-kal.
12.
12.
Caleon
Szerintem a PC-n a modderek miatt nem akar megjelenni. Ami sajnos érthető is valahol.
11.
11.
#8: "megoldás lehet, ha egyszerűen nem adják ki pc -re, és kész."

Sega nagyon nekiesett most a PC-s kiadásoknak és jól is mennek a címek, ráadásul a micro is fizet nekik ezerrel a GP verziók miatt. Tehát logikus, hogy nem lenne megoldás, ha nem jönnek ki PC-re ezek a játékok, főleg, hogy a Yakuza játékok fele még ps2 - ps3-ra volt, így azzal most a PC-n kívül nem is lehet jól keresni. Persze a Judgement újabb cucc és nem ps2-es, de akkor is most kezdik még csak szélesebb körben megismerni és megszeretni a népek nyugaton a Yakuzát és nem kicsi igény van a Judgement részekre is, mivel ugye a fő sorozat JRPG lett, ami helyett sokan az akciót szeretik, meg az új játékokat. Szóval jól csinálja a Sega, ha elkaszálja az egészet és kezd egy újabb spinoff-ot, mondjuk egy olyat, ahol nem egy agybeteg ügynökség dönti el, h mi legyen a kiadó saját játékával, amit a népek várnak és meg akarnak venni.
10.
10.
nemfontos
Egyébként máshogy is kivághatják magukat a harmadik részre. Pl Yagami meghal/elköltözik/elrabolják, és a többiek folytatják. Persze egy karakteres főhős akkor is kell majd.
9.
9.
nemfontos
Érdekességként az első részről...
https://www.youtube.com/watch?v=M6FF4T29nVc
8.
8.
nemfontos
Sajnálnám ha így történne, mert a judgment nekem nagyon tetszett. Fantasztikus története van, igazi élmény végigjárni minden apró részletet hogy fényt derítsünk erre a szövevényes bűntényre. Rengeteg remek apró történet is van ebben a városban, ami ott tartja az embert. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ezek a srácok kisujjból kiráznának egy fantasztikus film adaptációt is, abban biztos vagyok.

Egyébként ha a pc -s változat a gond, akkor az is megoldás lehet, ha egyszerűen nem adják ki pc -re, és kész.
7.
7.
crytek
#5: Ez még ésszerű is volna ,de ezek szerint ezek nem halottak a ps4 warezról ugyanis oda is letöltheted sőt magyarítható is a fájlokat ha kedved tartja...
Hát igen vannak ilyen arcok amik a gőgös fa**ságuk miatt több száz millió $-tól esnek el. Biztos nem emiatt fognak éhen halni,de akkor is kegyetlen hülyék
3.
3.
Nem tudom kik ezek és mit képviselnek, de bakaphatják a fa mat keresztben.
2.
2.
zsocc-nrg
Ezt most én se vágom :D Konzolokon ugyanúgy tudnak csatlakozni az internethez, a Stadia meg streamingplatform
1.
1.
crytek
"A PC-s verziókkal - amikhez a hírek szerint a Sega ragaszkodna - az a baj, hogy a számítógépek "közvetlenül" kapcsolódnak az internetre, ezért a Johnny azt gondolja, hogy a PC-s megjelenés keresztbe tenne az üzletüknek, és szembemegy mindazzal, amit képviselnek."

WTF? Ezt valaki fordítsa már le nekem magyarra hogy nekik itt most mi a bajuk?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...