Bajban lehet a Judgment-sorozat

A pletykák szerint elképzelhető, hogy a Lost Judgmenttel véget ér a Judgment-sorozat, miután a Sega és a főszereplőt alakító színész ügynöksége nem tud dűlőre jutni az esetleges PC-s verziók kapcsán.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
#5: Nem tudom ezt hol olvastad, Kimura az egyik ÜGYFELE az ügynökségnek. Az ügynökség meg úgy fest elég régimódi, és paranoiás. Lehet hogy Kimura simán benne lenne, de a szerződése olyan , hogy az ügynökség dönthet mindenben.
#16
#15: Ez sajátosság ezekben a csingcsung országokban inkább a debil beállítottság mintsem a pénz...úgy kell nekik
#15
#14: Ez engem is érdekelne, mert így elég légből kapott misztikus dumának tűnik, csak hogy lehessen valamit mondani a PC ellen - és ugye pont a moddolást, amit mindenki szeret és a jól moddolható játékokból sokkal többet is adnak el.
#14
#12: Hol?
#13
#11: Mondjuk Fist of the North Star-t is kiadhatnák PC-re, anno ps4-en félbemaradt és rohadtul nincs kedvem folytatni a retek dualshock-kal.
#12
Szerintem a PC-n a modderek miatt nem akar megjelenni. Ami sajnos érthető is valahol.
#11
#8: "megoldás lehet, ha egyszerűen nem adják ki pc -re, és kész."

Sega nagyon nekiesett most a PC-s kiadásoknak és jól is mennek a címek, ráadásul a micro is fizet nekik ezerrel a GP verziók miatt. Tehát logikus, hogy nem lenne megoldás, ha nem jönnek ki PC-re ezek a játékok, főleg, hogy a Yakuza játékok fele még ps2 - ps3-ra volt, így azzal most a PC-n kívül nem is lehet jól keresni. Persze a Judgement újabb cucc és nem ps2-es, de akkor is most kezdik még csak szélesebb körben megismerni és megszeretni a népek nyugaton a Yakuzát és nem kicsi igény van a Judgement részekre is, mivel ugye a fő sorozat JRPG lett, ami helyett sokan az akciót szeretik, meg az új játékokat. Szóval jól csinálja a Sega, ha elkaszálja az egészet és kezd egy újabb spinoff-ot, mondjuk egy olyat, ahol nem egy agybeteg ügynökség dönti el, h mi legyen a kiadó saját játékával, amit a népek várnak és meg akarnak venni.
#10
Egyébként máshogy is kivághatják magukat a harmadik részre. Pl Yagami meghal/elköltözik/elrabolják, és a többiek folytatják. Persze egy karakteres főhős akkor is kell majd.
#9
Érdekességként az első részről...
https://www.youtube.com/watch?v=M6FF4T29nVc
#8
Sajnálnám ha így történne, mert a judgment nekem nagyon tetszett. Fantasztikus története van, igazi élmény végigjárni minden apró részletet hogy fényt derítsünk erre a szövevényes bűntényre. Rengeteg remek apró történet is van ebben a városban, ami ott tartja az embert. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ezek a srácok kisujjból kiráznának egy fantasztikus film adaptációt is, abban biztos vagyok.

Egyébként ha a pc -s változat a gond, akkor az is megoldás lehet, ha egyszerűen nem adják ki pc -re, és kész.
#7
#5: Ez még ésszerű is volna ,de ezek szerint ezek nem halottak a ps4 warezról ugyanis oda is letöltheted sőt magyarítható is a fájlokat ha kedved tartja...
Hát igen vannak ilyen arcok amik a gőgös fa**ságuk miatt több száz millió $-tól esnek el. Biztos nem emiatt fognak éhen halni,de akkor is kegyetlen hülyék
#6
#5: Ne adják ki pc-re problem solved még ha faszság is.
De emiatt leállítani a sorozatot...
Vagy cseréljék le azt a faszt benne kutyát nem érdekli hogy ő a főszereplő max a japóknál.
#5
#4: Amennyire én felfogtam: Kimura, a Johnny's feje, és a játék főszereplőjét alakítja, hatalmas idol óriási rajongótáborral, és sose szerette az interneten hirdetni az ügynöksége által pumpált bandákat (nem lehetett nekik facebook accountjuk se stb), meg alapból az internet használatát népszerűsítéshez. És ezért nem szeretné ha a judgment játékok elérhetőek lennének pcre, mert az üzleti modellükkel szemben áll hogy online le lehessen tölteni pcre le a fájlokat, és azokat megkeresni buzerálni a gépen (ami teljesen középkori gondolkodásmód).
#4
Valaki ezt le tudja fordítani?! :D
A konzol tán nem közvetlenül csatlakozik az internethez?
Miféle faszság ez már megint és ilyen szutyok szar ügynökségnek miért van létjogosultsága a 21. Században....??
#3
Nem tudom kik ezek és mit képviselnek, de bakaphatják a fa mat keresztben.
#2
Ezt most én se vágom :D Konzolokon ugyanúgy tudnak csatlakozni az internethez, a Stadia meg streamingplatform
#1
"A PC-s verziókkal - amikhez a hírek szerint a Sega ragaszkodna - az a baj, hogy a számítógépek "közvetlenül" kapcsolódnak az internetre, ezért a Johnny azt gondolja, hogy a PC-s megjelenés keresztbe tenne az üzletüknek, és szembemegy mindazzal, amit képviselnek."

WTF? Ezt valaki fordítsa már le nekem magyarra hogy nekik itt most mi a bajuk?!