Gran Turismo 7 - a Sony már készül a bétára

Úgy tűnik, hogy a Sony és a Polyphony Digital előbb-utóbb nyilvános tesztvezetésre küldi a Gran Turismo 7-et. A PlayStation hivatalos weboldalán egy rövid ideig feltűnt a versenyjáték PS5-ös bétája.

A Gran Turismo számozott részeit általában egy-egy nyilvános bétakör előzte meg, és úgy tűnik, ez nem lesz másképp a 2022-re datált Gran Turismo 7 esetében sem. A versenyjátékkal foglalkozó GTPlanet szerkesztői a minap kiszúrták, hogy a PlayStation hivatalos weboldalán feltűnt a játék nyílt PS5-ös bétája, amelyre előre jelentkezhettek az arra tévedők. A weblap még egy letöltési kódot is kidobott a felhasználóknak, ez azonban csak afféle placeholder volt, valójában nem lehetett beváltani azt semmire.

Mivel a Gran Turismo 7 premierje még igen messze van, elég valószínűtlen, hogy a közeljövőben befusson a játék bétája, mivel azonban a Sony láthatóan már megágyazott neki, szinte biztosnak tűnik, hogy a megjelenés előtt esélyt kapunk arra, hogy elvigyük egy tesztvezetésre a versenyszimulátor legújabb epizódját. Érdemes megjegyezni, hogy az idő előtt feltűnő béta kizárólag a PlayStation 5-ös verzióra szólt, elképzelhető tehát, hogy a valódi tesztkör is csak az újgenerációs konzolon lesz elérhető.

0 komment - szólj hozzá!