Konzolokra tart a Phoenix Point

  • Írta: szlav
  • 2021. július 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén ősszel komplett kiadást kap a Phoenix Point, ráadásul a buliból nem maradnak ki a kontrolleres stratégák sem. A Behemoth Edition az alapjáték mellett négy kiegészítőt tartalmaz, ráadásul érkezik hozzá egy next-gen változat is.

Az eredeti XCOM tervezője, Julian Gollop a Snapshot Games élén 2019 decemberében piacra dobta a Phoenix Point nevű alkotását, idén ősszel pedig ismét visszatér a körökre osztott taktikai játék, ezúttal a Prime Matter kiadói szárnya alatt. Bemutatkozott ugyanis a Phoenix Point: Behemoth Edition, amely a negyedik expanzió megjelenésével egy napon végre Xbox One-ra és PlayStation 4-re is átköltözteti a játékot.

A Phoenix Point: Behemoth Edition az alapjáték mellett tartalmazza majd a Blood and Titanium, a Legacy of the Ancients, a Festering Skies, illetve az új Corrupted Hirozons kiegészítőt is, mindezt természetesen teljesen átdolgozott, kontrollerre szabott irányítás mellett. További jó hír, hogy az Xbox Series X/S és PlayStation 5 tulajdonosai később egy ingyenes újgenerációs frissítést is kapnak a Behemoth Edition mellé, ehhez azonban egyelőre nem érkezett pontos dátum.

3.
3.
almaspite
Sajnos nagyon gyenge dlc-ket adtak ki hozzá. Játék azonban, tudott nyújtani egy olyan dolgot amit az xcom 2, csak összes dlc-vel és war within kiegészítővel együtt volt képes.

Összetett volt, nem volt le butítva mint a natur xcom 2.

Volt választási lehetőséged, azonban a hangulat amiért egy kicsi team csinálta, közel se ért fel egy xcomhoz. Majd később a játék unalomba fullad amikor egyre több földrészre terjeszkedsz szét és csak küldöd a csapatokat és ugrálsz küldetésről küldetésre, hogy kordában tartsátok a pandoran-okat.

Ezen kívül nálam még egy feketepont, hogy első gameplay trailer nem is hasonlított a kész játékra.

2.
2.
Kelan
#1: Az elején tényleg elég "egyszerű" volt, de most már van benne tartalom bőven. Én adtam neki még egy esélyt és nem bántam meg.
1.
1.
Perseus84
Sajnos nagyon fapadosra sikerult pedig mennyire vartam. Par misszio utan ment is az uninstall
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...