Konzolokra tart a Phoenix Point

Idén ősszel komplett kiadást kap a Phoenix Point, ráadásul a buliból nem maradnak ki a kontrolleres stratégák sem. A Behemoth Edition az alapjáték mellett négy kiegészítőt tartalmaz, ráadásul érkezik hozzá egy next-gen változat is.

Az eredeti XCOM tervezője, Julian Gollop a Snapshot Games élén 2019 decemberében piacra dobta a Phoenix Point nevű alkotását, idén ősszel pedig ismét visszatér a körökre osztott taktikai játék, ezúttal a Prime Matter kiadói szárnya alatt. Bemutatkozott ugyanis a Phoenix Point: Behemoth Edition, amely a negyedik expanzió megjelenésével egy napon végre Xbox One-ra és PlayStation 4-re is átköltözteti a játékot.

A Phoenix Point: Behemoth Edition az alapjáték mellett tartalmazza majd a Blood and Titanium, a Legacy of the Ancients, a Festering Skies, illetve az új Corrupted Hirozons kiegészítőt is, mindezt természetesen teljesen átdolgozott, kontrollerre szabott irányítás mellett. További jó hír, hogy az Xbox Series X/S és PlayStation 5 tulajdonosai később egy ingyenes újgenerációs frissítést is kapnak a Behemoth Edition mellé, ehhez azonban egyelőre nem érkezett pontos dátum.

3 komment - szólj hozzá!