Hunt: Showdown - Shrek is DeSalle-ba költözött

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Hunt: Showdown mocsárvidéke eddig is rengeteg ocsmány rémségnek adott otthon, de most a lelkes rajongók az új pálya easter eggjeit kutatva egy olyan szörnyeteg lakhelyére bukkantak, amire nincsenek szavak.

Múlt héten került felt a Hunt: Showdown tesztszervereire a Crytek méltatlanul alulértékelt online lövöldéjének legújabb pályája, ami a hangzatosan csengő DeSalle fantázianévre hallgat. A bayou eddig is a világ legfurcsább lényeit bújtatta, de egy Reddit-felhasználó a napokban még mindenki kedvenc zöld ogréjának az otthonára is rábukkant az új helyszínen:

Shrek ikonikus házát az új térkép bal alsó sarkában érdemes keresni, ahol akár még a réteges hős pottyantósában is elbújhatunk a többi vadász elől, vagy ha épp egy Smash Mouth-mémet szeretnénk éppenséggel rekreálni.

Egyébként nem most volt az első alkalom, hogy egy-két filmes utalást csempésztek a német srácok a Hunt: Showdownba, hiszen korábban már Die Hard- és Back to the Future-easter eggeket is felfedeztek a játékosok a mocsárvidéken.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...