Pár nap múlva frissül a steames NieR: Automata

Idén derült ki, hogy négy évvel premier után, hamarosan végre megérkezik az első PC-s patch a NieR: Automatához, ami a játék technikai állapotát hivatott korrigálni - ezúttal már a Steamen is. A javítás pedig most megjelenési dátumot is kapott.

Áprilisban közölte a jó hírt a Square Enix, hogy a közeljövőben a NieR: Automata steames kiadása is megkapja Xbox Game Pass-portban tapasztalható javításokat, és mellé még egy jó pár extra újdonságot is. Most már pedig azt is tudjuk, erre pontosan mikor kerül sor, illetve hogy miket tartalmaz majd a patch.

A javításra pedig már nem is kell sokat várnunk, hiszen július 15-én, azaz most csütörtökön élesedik, a telepítése után pedig többek között végre 60 fps-sel futnak majd az átvezetők, és vele együtt a képarányt sem váltogatja ezután össze-vissza a játék. Szintén megkapja a steames verzió is a borderless képernyőbeállítást, a HDR és a FidelityFX opciókat, valamint a 4K-ra felskálázott felhasználói kezelőfelületet.

A bugok kigyomlálása mellett a fejlesztők implementálták a Global illumination grafikai beállítást a játékba, helyrerakták az élsimítást, és most már az egér kurzora sem fog bezavarni, amikor kontrollerrel szeretnénk játszani.

1 komment - szólj hozzá!