Új Persona-játék bejelentését teaseli az Atlus?

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 13.
  • Teaser
Link másolása
Kiemelten fontos az idei év az Atlus és a Persona-széria számára, hiszen szeptemberben lesz 25 éves a franchise. Ennek az örömére több bejelentéssel készülnek a fejlesztők - köztük talán egy új játék leleplezésével is.

Nem csak azért jelentős mérföldkő a 2021-es év a Persona-franchise számára, mert idén érte el a 15 milliós eladási számot a sorozat, hanem azért is, mert szeptemberben ünneplik a huszonötödik születésnapjukat a fantomtolvajok.

Ennek örömére pedig egy vadonatúj artworköt is posztolt a hivatalos Twitter-oldalán az Atlus, ami mellé hozzáfűzte, hogy hamarosan még több bejelentéssel, eseménnyel és egyéb hírrel jelentkeznek majd a szériát érintően. Sokak szíve egyből meg is dobbant, hiszen ez egyben azt is jelentheti, hogy a közeljövőben végre bejelenti a csapat a következő Persona-játékot.

Márpedig könnyen lehet, hogy ősszel valóban lerántják majd a leplet a Persona 6-ról, ugyanis az évforduló megünneplésére elindított weboldalon beszerezhetünk egy több lapból álló kártyacsomagot, amin a széria protagonistái szerepelnek. Az érdekesség ezzel kapcsolatban azonban az, hogy a nyolcadik lapnál egyelőre a "titkos" felirat díszeleg, ami a pletykák szerint a következő játék új főhősét bújtatja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...