Trilógiává bővül a Company of Heroes

Mivel a Relic Entertainment korábban már elkezdte teaselni, ezért annyira nem lepődtünk meg a bejelentésen, de így is örülünk, hogy valóban készül a Company of Heroes 3, ami ezúttal az olasz és az afrikai hadszíntérre invitálja az RTS-rajongókat.

Tegnap már elkezdte felvezetni, ma pedig hivatalosan is bejelentette a Relic Entertainment, hogy készül a Company of Heroes 3, ami a tervek szerint még az év végén ellátogat PC-re. Az RTS néhány kép kíséretében egy bemutatkozó előzetest is kapott:

A történelmi körítés ismét a második világháború véráztatta időszaka lesz, azonban stratégiai tudásunkat ezúttal Észak-Afrika és Olaszország területén kamatoztathatjuk. A fejlesztőcsapat minden eddiginél nagyobb és látványosabb összecsapásokat ígér, amiket egy tartalmas játékmenet-előzetesben is megvillantottak:


Aki pedig még több előzetesre vágyik a Company of Heroes 3-ból, annak erre tessék, hiszen az IGN egy exkluzív livestream keretén belül most is épp a játék pre-alpha változatát nyüstöli. A korai változatot egyébként ma este 9 órától bárki letöltheti és kipróbálhatja, ezzel tervezik a készítők a fejlesztési folyamatokat még inkább "közösségközpontúvá" varázsolni.

5 komment - szólj hozzá!