Platformerben térnek vissza a Hupikék törpikék

A Microids kiadó nagyjából minden videojátékos projektet felkarol, ami francia, de legalábbis belga, így nem meglepő, hogy az ő szárnyai alatt készül a The Smurfs: Mission Vileaf is.

A Microids és az OSome Studio közös munkája a The Smurfs: Mission Vileaf, amely október 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, majd 2022-ben PS5-re és Xbox Series X/S-re is ellátogat.

A 3D-s platformer története szerint a gonosz Hókuszpók most épp a Vileaf nevű növénnyel terrorizálja az erdőt, amely amellett, hogy erősen mérgezi azt, a magjaival magához csábítja, és csapdába is ejti a törpöket. A hupikék apróságok így egy szupercsapatot szerveznek, Törperős, Törpilla, Okoska és Habzsi oldalán indulunk el, hogy összegyűjtsük az ellenszerhez szükséges hozzávalókat.

Kalandjaink során öt világba látogatunk majd el, a segítségünkre pedig az úgynevezett Smurfizer lesz: ez egyszerre intézi el az ellenlábasokat és gyógyítja meg a növényeket, ráadásul magasabbra ugorhatunk, ejtőernyőzhetünk és úszhatunk is vele.

3 komment - szólj hozzá!