Hivatalos: jön a Loki második évada

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Ma debütált a Disney Pluson a Loki első évadának fináléja, amely megerősíti a korábbi pletykákat: a sorozat a második felvonással folytatódhat a jövőben. (A hír természetesen spoilermentes.)

Ma megjelent a Disney Plus kínálatában a Loki hatodik, évadzáró epizódja, ezzel pedig elfogyasztottuk a szolgáltatás harmadik Marvel-sorozatát is. A Tom Hiddleston főszereplésével készült széria azonban itt még nem ér véget.

Az epizód végén ugyanis a készítők megerősítik a korábbi sajtóértesüléseket, miszerint a Loki egy második évadra is visszatérhet majd. Ez azért is nagy szó, mert a Marvel a legtöbb Disney Plus-anyagát egyszeri minisorozatnak szánja az eddigi infók alapján, nem volt hát triviális, hogy a csínytevés istenének története folytatódni fog.

A korábbi hírek szerint egyébként a Disney rendkívül elégedett a Loki showrunnerének, Michael Waldronnak a munkájával; a sorozat mellett ő jegyzi az új Doctor Strange-film forgatókönyvét, és állítólag a Kevin Feige-féle Star Wars-mozinál is bizonyíthat majd - bármi is legyen abból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...