Szeptemberben érkezik az NBA 2K22

Idén, illetve jövőre sem marad üresen a virtuális kosárparkett. A 2K Games ma hivatalosan is leleplezte az NBA 2K22-t, a borítón szereplő játékosokat, illetve a játék premierdátumát.
  • Írta: szlav

Kommentek

#20
#18: 8 mag persze, ez is nettó parasztvakítás lesz. :D
#19
#18: Ezt most el is hitted?
#18
Közben kiderült miért jön stadiára és "pcre" miért nem. 8 mag kell neki stadiába meg annyit tesznek amit akarnak pc-n meg még a mai napig a legtöbb embernek 4 magos procija van ezért az EA nem akarja így kiadni.. Azt hittem komolyabb a dolog.
#17
#12: Pontosan. Ott is ment a mese nextgen only effektekőlmeg minden szarról amiből kvázi semmi nem volt igaz sőt első perctől többet tudott mutatni egy erősebb pc. Szimpla mosdatás az egész, meg valamivel el kell ad i a nextgen fifát és nba-t hogy elhigyje a paraszt hogy az az ő hardverén kivitelezhetetlen.
#16
#10: Ezért jön ki stadiára a nextgen ami egy sima pc... :D
Nem érdekel hogy te benyeled a sok faszságot főleg hogy ezek a konzolok előző gen óta alig kül{nböznek egy pc-től, ettől még szimpla anyagi megfontolás az 3gész, ami mit ad isten csak az EA féle szarzsákoknál fordul elő mindenhol máshol meg tudják oldani sőt jelentősen jobb látvánnyal is a játékokat.
#15
#14: Én pl a 2021-et azért vettem meg. Szerencsére az EA 1 év alatt degeszre szedi magát és fillérekért szórja az alap játékot. Bohockodni néha 1-2 meccsre bőven elég. Ha szopni akarok akkor nem fizetem ki a sokkal drágább ultimate-et hanem betolok egy dark souls-ot és kész ugyanúgy nem lesz benne sikerem ahogy fifa multiban sem mert akinek több száz ezer órája van benne az én 20-30 perces fifa tudásom semmire se lenne elég..
Szóval vannak single játékosok is bőven
#14
Tévedésben vagytok ezt a játék a single miatt senki se veszi meg csak az online miatt. Ha single miatt venné valaki, akkor megvenne egy pár évvel ezelőtti játékot és ennyi nem a legújabbat. A régi játékosok, mint én egy év alatt egy single game-t sem játszunk le, sőt megse nézzük azt a részét. Az online része több részre van osztva, amiben mindenki megtalálja a magának tetszetős játékmódot. Itt érdemes csak 1-et kiválasztani magadnak és csak azt tolni, hogy abban a legjobb legyél. Mindre, amúgy sem lenne idő. A legjobb játékosok a park-ban vannak általában, persze a teremben meg olyanok játszanak, akik csapatban jók és van nekik + 4 ember ismerősük, akikkel együtt tud játszani, mert a terem 4 random emberrel csak káoszt szül általában...Ott van még a Myteam, amire szintén érdemes ráfeküdni, mert elég szórakoztató ez is (én ezt is szoktam játszani, de annyira nem mélyülök el benne csak érintőlegesen, gyűjtöm a kártyákat meg triple threat-et nyomok benne az korrekt, bár sok az offball-er idióta, nem is tudom ezt , hogy engedélyezi a rendszer még, mindig...).

PC-n nincs értelme online játszani, mert csak csalók vannak én az utolsó részével játszom pc-n is viccből, de olyan rossz a játékos állomány még a full csalók ellen is, hogy szinte veszíteni se tudok benne. 905 fölött szoktam lenni egy szezonban a parkban, de itt pc-n, hogy full legit vagyok és a sok csaló ellen 96% a win rate-m, ami már az über kategória. PC-n semmi értelme játszani a sok csaló miatt. Bár néha felüti a fejét a csalás konzolokon is, de ott kigyomlálják vagy nem, mert ilyen év is volt a 2k19-be én legit elértem a 99-es szintet erre pont, mikor elértem, kijött egy cheat, ami egyből 98-99-re dobta az embert...ugye a régi részekben elérni a 99-et az brutál meló volt egy szezon alatt. Mostmár nem a 99-en van a hangsúly, hanem a rangodon és ezeket nehezebb elérni a 99-es szintet gyakorlatilag elég hamar eléri bárki.
#13
#8: Szerintem nem igaz, hogy nincs kihatással a warez, főleg single címekre. Ha így lenne, nem létezne a denuvo. Ez egy elfogult "felmérés" volt a sok közül. A második részével egyetértek. Most olvasom, hogy Stadiara is megjeleni a next gen verziós fifa, ami egy vega 56 kb.
#12
#10: A PC mindenképp jobb, mint a konzol minden technikai cikk ellenére is. Amikor jött a PS4 generáció akkor is voltak tech cikkek, hozzáértők által részletesen megírva, a PC-t eltemetve és mindezt teljesen jól és helyesen megindokolva. Csak kár, hogy amikor kijött a PS4 generáció, első nap esett le, hogy 5 év lemaradásban vannak az akkori PC-khez képest és egyszerűen alapvető dolgokat és geometriákat, valamint sok open world dolgot nem is lehet rajtuk megcsinálni pl a memória mérete miatt. Ez amúgy az új generáción is így van. Nézd meg a Divinity 2 Eco Dragonis fejlesztői videót, ott elmesélik, hogy még a nyulakat is ki kellett szedni a mezőről az ezzel járó játékmechanikákkal együtt, meg sok zónát át kellett alakítani, egyet meg kivágni, mert sehogy sem ment konzolon. 2009-es játékról beszélünk meg a csodagépekről.
#11
#7: Ennek ellenére mindent PC-n fejlesztenek a konzolokra is (ami hát nem is tudom, hogy a 2012-es hardver foshalmaz-e fejlesztői szempontból), csak egy PC verzió esetén gondoskodni kell róla, hogy mindenféle gamepad-del, windowson, videokártyán és processzoron fusson a cucc. Most nyilván ebben semmiféle plusz munka nincs, ha a 2012-es gépekre írt játékok PC-re való portolásáról beszélünk, ezeken kívül meg mindig marad a receptben egy leggyengébb láncszem, amihez az egész játék hozzá lesz butítva. De pont ezért volt a CP2077 balhé is, mivel ott nem vették figyelembe a leggyengébb láncszemet. Ha figyelembe veszik, akkor most sívár lenne az egész játék PC-n és félgen+next-gen konzolokon is, hiszen a régi konzolok csak olyan open world játékokat tudnak, ahol távol vannak egymástól a bejárható helyek, azon kívül meg sivatag van. (Nyilván ezt képletesen kell érteni és nem szó szerint.)
#10
#8: Olvass utána neked is mondom. Semmiféle nevetség nincs benne. Ja de van a pc felépítésére nézve.
Ami konzolokon van technikai megoldás azt nem olyan hogy bum átteszik egyből pc-re. Én ebbe itt nem kezdek el belemenni ,mert én nem vagyok tech mágus csak azt tudom amit a tech oldalak leírnak elemeznek stb. Egyértelmű miben rejlik a konzolok ereje és miben a pc hátránya... Ha olyan egyszerű volna a pc-s dolog már ezer éve min 3x szebb grafika lenne pc-n mint konzolon...de jé nem így van hiába eszi meg a legerősebb pc-s VGA a konzolokat.

Aztán hogy ezt valaki nem fogja fel annak ellenére ,hogy le van írva az szimplán gögös hülyeség mert a pc csakazért is jobb mint a konzol..
#9
#6: Az nem is kérdés, hogy ezeknek a játékoknak a tetemes százaléka konzolra megy el. Életemben nem láttam olyan "sportjátékos gamert?", aki azokon kívül, vagy mellett túl sok mással is játszott volna és eddig még egyik sem volt PC-s. De ha belegondolsz logikus is, hogy ha az év 365,25 napjából 320,88 napot azzal töltesz, hogy focizol (ja, spoiler, ezek nem EA, hanem 2K játékok), akkor teljesen jó, olcsó és kényelmes neked erre egy célgép, ahol minden játékosnak ugyan olyan grafikával és teljesítménnyel, valamint feltételekkel megy az az egy szem játék. Ugyan olyan logika alapján, mint hogy ha te csak a Breath of the Wild-ot akarod nyomatni egész évben és más nagyon nem érdekel, akkor teljesen jó fő platformnak a Wii U.

Tehát, ha a napi 1-2-3 óra játékodat minden nap focival töltöd, akkor nem éri meg semmilyen PC-t fejleszteni.
#8
#6: Pc játékeladások tekintetében milliószor kivesézett téma, semmilyen kihatással nincs az hogy akár 0day warez verzió felkerül vagy sem. Aki warezra gyúr az éveket is vár de nem fogja venni aki pedig nem az úgyis megveszi.
Semmilyen pozitív hatással nem volt még egy játékra sem az ha nincs warezban avagy későn jön, ha jó játék vagy multi akkor nagyobb számban fogy ha nem akkor nem.
Ez a pc-s limitek és hasonló szövegek amiket Crytek ír pedig a szokásos nevetséges nettó baromságok amiket az EA és hasonlók magyarázatként mesélnek nehogy rgy fillért keljen kteni a pc-s nextgen portokra, mert ezek a játékok konzolokon kelnek el leginkább.
Ea szimplán szarik a pc-re, kifossa ami van és jónapot, rengeteg játékukban évekig sőt máig ordító hibákat sem voltak hajlandóak javítani...
#7
#6: Fifánál is hidd el...


Neotechtr: Egy szóval nem írtam olyat hogy alkalmatlan a pc, csak melós. Amikor már nem lesznek "prev gen" konzolok értsd jól se ps4-re (prora) se xbox one S-X stb-re nem fejleszt a kutya sem hirtelen lesz értelme mégis megerőltetni magukat majd és pc-re is kiizzadni ezeket a csoda új verziókat..

Van sok oldal ami tech-el foglalkozik van magyar is ott nagyon szépen leírják a hozzáértők miért könnyű konzolra fejleszteni és miért nehéz ugyanazt konzolra átültetni.. PC fejlesztői szempontből egy foshalmaz sajnos.
#6
#5: Nagy összeget tennék rá, hogy az nba2k 90+ százalékban konzolokra kel el, de persze az sem tesz neki jót, hogy fent van a megjelenés hetén a torrentoldalakon. A multi része csapnivaló, rengeteg kritika is érte, szerintem single miatt veszik az emberek legtöbben, fifával ellentétben. Kíváncsi leszek, hogy mennyire néz majd ki jól konzolon. Mondjuk a jelenlegi hardware helyzet is közrejátszhatna abban, hogy nem lesz next gen a játék, ergo kevesen tudják megengedni maguknak az 5700 xt szintű hardwaret, hogy maxon játsszák, de az EA-nek nem az első ilyen húzása, fifával már sokszor eljátszották.
#5
#4: Pontosan. A régi motor kész van PC-re, csak a textúrákat kell kicserélni, míg az új, ahogy crytek mondja, nyilvánvalóan konzolokra van kész és a PC-ssel munka lenne. Aztán well... nem munka + eladás és munka + eladás között döntött a kiadó.

Amúgy a kalózkodással jönni nem egy okos dolog, mert ezeket megveszik a játékosaik, akik szinte kizárólag csak multiznak meg mikrotranzakcióznak, ami nem megy offline. A másik meg megint konzolos betegség, ami minden új generációs konzol tulajánál minden ciklusban előjön, hogy mivel van egy xbox-a, ezért crytek azt hiszi, hogy ezért most egy PC alkalmatlan játékok futtatására és új hardvereket kell feltalálni egy kosárlabdás játék miatt.
#4
#3: Pont ezért mondom, hogy 2K-nál indokolt. Fifánál viszont van akkora eladás, hogy röhögve megérje nekik optimalizálni PC-re a next gen motort. Ismét egy indokolatlan fillérb*szás az EA részéről.
#3
#2: Munka lenne vele mert trillió konfig van és optimalizálni kéne erőteljesen pcre őket.. Ezek az új engineek megoldások konzol pártiak nem pc-sek ahol minden is lassitja a hwek közötti kommunikációt. Majd a ms vagy az amd kitalál megint valamit amivel a pcs limitek egyre jobban eltűnnek majd, már ha valaha el fognak..
#2
Ebben az esetben még meg is értem, mivel foltyon fent van a torrentoldalakon. A fifa viszont évek óta nincs törve, őket nem értem.
#1
Ahogy az EA sem ők sem adják ki pcre a next gen verziót csak a régi konzolos verziót kapják...