Újra hallatott magáról a World War 3

Habár a The Farm 51 multiplayer FPS-ének, a World War 3-nak a korai hozzáférésű változata már 2018-ban elindult, azóta viszonylag nagy csend honolt a projekt körül - egészen mostanáig. A fejlesztők nemrég egy vadonatúj videónaplóval jelentkeztek.

Nem rajtolt zökkenőmentesen a The Farm 51 Battlefield-játékok babérjaira törő alkotása, a World War 3, de ennek ellenére így is meglehetősen sok játékos volt kíváncsi a multis lövöldére. Lassan azonban ennek már több mint három éve, és azóta sem sokat hallani a játék felől. Szerencsre a fejlesztők nemrég megtörték a csendet, és egy videónapló segítségével prezentálják, hogy jelenleg milyen állapotban van a fejlesztés:

A csapat szemmel láthatóan sokat finomított az FPS-en a rajongók visszajelzései alapján, hiszen átdolgozták a karakterünk mozgását, javítottak a gunplayen, és még a pályák kialakításán is csiszoltak egy keveset. Ezek mellett új kezelőfelület-ikonokat is pakoltak a játékba, még jobban személyre szabhatóak lesznek a fegyvereink, és a frissen implementált kill camnek hála most már mindig visszanézetjük majd csúfos végzetünk utolsó másodperceit.

1 komment - szólj hozzá!