Jobban fut a Resident Evil: Village tört verziója

Az elmúlt napokban indult a szóbeszéd, miszerint a Resident Evil: Village kalózverziója kevesebb problémával fut, mint az eredeti kiadás. A Digital Foundry is vetett egy pillantást a témára, és szomorúan jelentették, hogy a pletyka igaz.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#13
#11: Megint csak félig voltál okos
#12
#11: Jó rég torrenteztél, mert ez baszottul nem állja meg a helyét.
#11
A torrentes játékokkal annyi a gond, hogy nem mindhez van patch, meg update. Maradni kell többnyire az 1.0 verziónál és azok összes hiányosságánál, hibájánál. Mondjuk ez csak akkor probléma, ha olyan játékról van szó amik folyamatosan frissülnek és fejlődnek, mert már nem az a korszak van hogy megjelent egy játék, aztán jött hozzá egy vagy két fél kilobájtos javítás. Már húsz javítások jönnek száz gigákkal.
#10
#4: K. Privát problémád...
#9
#4: K
#8
"vagyis a készítők... ismét a becsületes felhasználókkal szúrtak ki" Nem hinném, hogy ez a készítők hibája lenne. Ők csak minimalizálni akarják a veszteséget, a lassulás a védelmet szállító programozók sara.
#7
#6: Teljesen igazad van és ez már nem az első ilyen probléma.
#6
#5: Én is így vagyok ezzel, de akkor is szánalmas, hogy DRM miatt lassabban fut ugyan azon a HW környezeten!
#5
#1: Anno én is beszereztem 1-2 játékot a virágboltból, mielőtt az értelmesebb emberek útjára léptem volna. Hidd el, egy tört játékkal is lehet még több szo*ás is, mint amit a Denuvo miatt elszenvedünk. Hiányoznak belőle részek, késő hangok, hibaüzenetekkel kidobál, állítsd le ezt meg azt a progit, szívjál a tűzfallal és még sorolhatnám.. Szerintem jólval kevesebb a szívás annak, aki becsületesen megveszi a játékot.
#4
#3: szánalmas
#3
Szóval akkor duplán jól fogok járni. Nice.
#2
Azon röhögtem, hogy ha megveszem tuti feltörik. Hát megvettem július 3-án, erre egy hétre rá feltörték. Nem mintha érintene, mert mindenképp megvettem volna, csak ez nálam általában így megy.
#1
Most már igazán kasztrálhatnák a Denuvo-t mindenhonnan. Semmi haszna. Csak azt szopatják akik fizetnek. A sok letöltő warezhuszár úgysem fogja megvenni.