Christopher Judge a videojátékos Fekete Párduc

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 15.
  • Hír
Link másolása
Az Entertainment Weekly anyagából derült ki, hogy a 2018-as God of War Kratosa, Christopher Judge szólaltatja majd meg a Fekete Párducot a Marvel's Avengers augusztusi kiegészítőjében.

Christopher Judge videojátékos berkekben a 2018-as God of War kapcsán ismert leginkább, amelyben Kratost szólaltatta meg, most pedig - mint az Entertainment Weekly megírta - ő játssza el a Marvel's Avengers Fekete Párducát az augusztusban esedékes War for Wakanda kiegészítőben.

Judge az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy első körben visszautasította a szerepet, mert úgy érezte, Chadwick Boseman alakítása egy generáció számára meghatározta a karaktert, miután azonban egyeztetett a családjával, mégis elfogadta. Azt már Hannah McLeod és Evan Narcisse, a Marvel's Avengers narratívájáért felelős csapat tagjai tették hozzá, hogy a játékban egy kissé máshogy közelítik majd meg a Fekete Párducot, mint a filmekben, itt ugyanis egy érettebb karakterrel lesz dolgunk, aki jó ideje viseli már a fekete maszkot.

Judge elmondása szerint a szerep egyébként új kihívásokat hozott a számára, hiszen a szokásosnál valamivel magasabb hangon kell beszélnie, és a wakandai akcentusán is dolgozni kellett.

Szintén a cikkből derült ki, hogy a War for Wakanda sztoritartalmaival együtt a Marvel's Avengers kampánya összesen 25 órára rúg majd.

2.
2.
Ganzer
#1: Ja bocs, Steam deck, a Valve-tól.
1.
1.
Ganzer
Off: bemutatásra került a Valve deck, kézi konzol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...