Csodás világok várnak az új Super Monkey Ballban

  • Írta: szlav
  • 2021. július 16.
  • Videó
Link másolása
Habár a Nintendo E3-as műsorán mutatkozott be, mégis minden nagyobb platformra ellátogat a Super Monkey Ball: Banana Mania. A labdába zárt kismajom rengeteg varázslatos világot felfedez majd - erről szól a legújabb előzetes.

A Super Monkey Ball: Banana Mania nem szenved majd hiányt a változatos pályákból, hiszen az őrületes új epizód az eredeti Super Monkey Ball, a Super Monkey Ball 2 és a Super Monkey Ball Deluxe legklasszabb kihívásaiból válogat össze 300 darabot. Mi több, az aprócska majom kalandjait a barátainkkal, akár négyfős helyi kooperatív módban is átélhetjük, beleértve a tizenkétféle minijátékot is.

A Super Monkey Ball: Banana Mania október 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

1.
1.
GemForge
Én mindent értek de ez a széria annyira bántóan bugyuta, a játékmenet meg olyan észvesztően sekélyes, hogy el sem tudom képzelni, hogy kinek készül ez a széria, illetve, hogy kinek szólnak ezek a hírek. Én a gyerekemnek sem adnám, csak akkor, ha ki akarnám ábrándítani a videojátékok világából.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...