Path of Exile - expedíciók és battle royale

  • Írta: szlav
  • 2021. július 16.
  • Letöltés
Link másolása
Javában készül a Path of Exile második része, de addig sincs okuk panaszra a grindolásra szakosodott kalandoroknak. Hamarosan élesedik a legújabb tartalmi csomag, az Expedition, ráadásul vissza tér a battle royale-mód is.

A Grinding Gear Games egy vadiúj előzetes kíséretében bejelentette: július 23-án érkezik a Path of Exile következő nagy frissítése, az Expedition. A kalandorok a Kalguuran expedícióhoz csatlakozva elveszettnek hitt ereklyék nyomába szegődhetnek, ami a gyakorlatban természetesen számos új felszerelést, képességet és kihívást jelent.

Ennél jóval furcsább azonban, hogy a népszerű ARPG fejlesztői visszahoznak egy olyan játékmódot is, amelyet eredetileg 2018. április 1-jén, a bolondok napja alkalmából tákoltak össze. A Path of Exile: Royale a battle royale-őrületet meglovagolva mutatott fricskát a zsánernek, de úgy tűnik, hogy a százfős túlélőmód a vártnál jóval népszerűbb lett a játékosok körében. A kizárólag PC-re érkező játékmód afféle időszakos eseményként funkcionál majd, hiszen csupán a hétvégék folyamán érhetjük el azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...