Szemklinikával bővül a Microsoft Flight Simulator

Nem mindennapi repülőgéppel bővül a Microsoft Flight Sumulator. Az Orbis Flying Eye Hospital egy repülő szemklinika, melynek dolgozói a világot járják, hogy segítsenek a rászorulók látásproblémáin.
  • Írta: szlav

Kommentek

#24
darealModerátor
#18: tel mar a legelejen is volt.
nem akarok szim haborut, keszitettem jo par cuccot xplanere es fs-re (ebbol elek), van amiben tagadhatatlanul jobb az xplane, de van amiben meg sem kozelitivaz fs-t.
ez van, mint mindenbol, szimubol sincs ultimate, minden felett allo szimu.
#23
darealModerátor
#1: ezen hianyokat - water masking - mar javitottak jo ideje, nezz el pl Bora Bora-ra
#22
#20: A Flight Simulator egy 30+ éves cím. A mostani alapjait már 2000-ben lefektették, véletlenül se hidd azt, hogy az Asobo a nulláról kezdte. A meglévőt fejlesztették folyamatosan. Én ismerem a sorozatot a 95-ös óta, és nagyon jól tudom miről beszélek. Az X-Planet is ismerem a kezdetektől. Az Flight Simulator volt mindig a csilivili, az X-Plane pedig a realisztikus, nagyjából ennyi.
#21
#19: Az biztos, de én sose szerettem ha egy game a grafikától eltekintve annyit se tud mint az előző részei. Így van ez a mobiltelefonoknál is, beleteszünk két új jó dolgot, kiveszünk négy régi jó dolgot.
#20
#12: Casual vagyok. Igen. De ez a játék nem csak annyi hogy Bing Mapset szépen át másolták. Azért komolyan kész vicc amit írsz. Mert ez a játék eleve 7 évet készült és még mindig egy technikai csoda. Amit mindenki elismer. Digital Foundry is elismerte ezt. Mint mondtam az X-plane technikába ehhez képest sehol sincs. De persze én casual vagyok.... Csak az a baj hogy nem csak annyit kéne látnod hogy ez egy Flight Sim... Hanem ez egy nagy technológia... Többet nem vitatkozok mert ha ezt nem tudod elfogadni. Akkor sajnálom de nem értesz ehhez a technológiához.. Illetve nem látod mennyi munka van benne... Főleg egy ilyen kis stúdiótól. :)
#19
#18: A másik hülye meg azt mondta, hogy 2x6 óra naponta és a hozzá való két napi akksi üzemidő alapvető ervárás lenne 150 ezerért a Steam Deck-hez, de akkor kérdés nélkül megveszi. Így meg ugye bukni fog, mert ő nem veszti meg. ...
#18
#17: Ez így van, de a vitatárgy főleg az volt hogy a Microsoft bereklámozott egy trailert, az ember elrepült ugyanarra a helyre, és köze nem volt a videóban látottakhoz. Az meg hogy nincs kész egyértelmű, rengeteg olyan dolog hiányzik amik a korábbiakban is benne voltak, és szükségesek. Mindent külső forrásból kell beszerezni, normális ATC-t, flight recordert, nincsenek évszakok (tél valamennyire már van azóta) stb... stb.. ezért mondom hogy ez még egy félkész dolog, évek kellenek mire tökéletes lesz.
#17
Valamit azért javít rajta az MI meg a fejlesztők mert azért nem így néz ki a Bingben a táj stb.
Az meg természetes,hogy kell hozzá a net mert kevesen tudnának több mint 2500 Gigybyte adatot letölteni illetve tárolni!
#16
#14: Nem belinkelték, azért kell folyamatos netkapcsolat a játékhoz, hogy töltődjön a bing maps. Ha nincs net, akkor valami default okádék a táj. De nem értem erre miért nem sikerült rájönni, mikor ezzel volt anno tele minden.
#15
#14: Nem vagyok casualok véleményére kíváncsi. Azokat a dolgokat már jóval korábban megcsinálták mások. A játék meg ahogy mondtam jelenpillanatában valami early access szinten van, nem véletlenül van több éves fejlesztési előrevetített menetrend.
#14
#13: Persze, belinkelték, aztán annyi XD
#13
#12: ...egyébként a játék a Bing maps-et használja, úgyhogy a világ létrehozásával volt a legkevesebb problémájuk.
#12
#8: Ha félkész, akkor félkész. Te csak casual vagy, aki a felfele nyíllal repül, azért nem veszed ezt észre.
#11
#10: Nem vicc, tényleg pont az hiányzik belőle, amivel bereklámozták, volt is botrány emiatt. A legutóbbi frissítésben került egykét helyre, főleg a karib térségbe, de Ausztrália parjainál nyoma sincs. A fejlesztők azzal magyarázzák hogy nehéz egyesével több száz vagy ezer szigetnél megcsinálni.
#10
#9: Szerintem csak viccelt!Legalábbis én annak vettem egy ekkora méretű játéknál!
#8
#1: Komolyan ilyen bajaid vannak?? Tudod mennyire nehéz volt eleve azt megcsinálni hogy az egész világ benne legyen. Kész vicc amit írsz. Eleve az Asobo csinálja ami egy kisebb cég... Az meg hogy felkésznek nevezed az megint vicc. Következő kommentedben meg fel hoztad az X-planet... Ami technikai szempontból kb a árnyékába se ér a Flight Sim-nek.
#7
#5: Remélem normális gépek is kijönnek ilyen kidolgozottsággal. A CaptainSim fizetős 777-ese aminek szintén van utastere is, hagy némi kívánnivalót maga után.
#6
#4: Az ki van zárva, mert szakmailag az X-Plane a legjobb.
#5
Annyi legendás repülőtípus van még és ezzel tudtak előállni? Szemeket is lehet majd vele műteni? A következő mi lesz? Egy ingyen jégkrémet osztogató repülő?