Filmes hírek szombat délelőttre

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Befejeződött a Black Adam-film forgatása, Indiana Jones is csatlakozik az új Indyhez, a Star Wars: Visions pedig a The Rise of Skywalker utáni időkből is hoz egy történetet. Lássunk egy adag filmes és sorozatos hírt!

Befejeződött  a Black Adam forgatása

Dwayne Johnson jelentette be a Twitteren, hogy véget értek a Black Adam-film forgatási munkálatai - most az utómunkálatok következnek természetesen. A mozi 2022. július 29-én debütál.

Lelőtték az egyik Game of Thrones-mellékág munkálatait

A The Hollywood Reporter jelentése szerint zajlik az élet a Game of Thrones körül: egyrészt az HBO állítólag újabb két animációs sorozaton agyal a már meglévő koncepció mellett, amelyek közül az egyik a keleti Yi Tiben játszódna; másrészt a csatorna elkaszálta az egyik, Flea Bottom munkacímen futó élőszereplős előzményprojektet.

Antonio Banderas is szerepet kapott az új Indiana Jonesban

A Deadline írta meg, hogy Antonio Banderas is szerepelni fog az új, épp forgatás alatt álló Indiana Jones-filmben. Azt még nem tudni, hogy a színésznek milyen és mekkora szerep jutott, de így olyan nevek mellé csatlakozott, mint Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen és természetesen Harrison Ford.

Új rendezővel készül a Loki második évada

A héten hivatalosan is megerősítették, hogy készül a Loki második évada, most pedig arról írt a Deadline, hogy az első felvonást rendező Kate Herron nem tér vissza a folytatásra. A hölgy azt mondta, már a kezdetektől úgy tervezte, hogy csak egy évadot vállal be.

Új ruhában feszít a Spider-Man: No Way Home Pókembere

Ahogy az lenni szokott, hogy a játékgyártók megint beelőzték a Marvelt, a LEGO után most a hongkongi Hot Toys tett közzé néhány képet a Spider-Man: No Way Home mellé készített akciófigurájáról, amelyeken alaposan megcsodálhatjuk Pókember új jelmezét (via GameSpot). Nem csak az arany-fekete szett jelenti az érdekességet, úgy tűnik, Doctor Strange felpimpelte kicsit a szuperhős eszköztárát.

A WandaVision rendezője jegyzi az új Star Trek-filmet

A Deadline jelentése szerint a WandaVision rendezője, Matt Shakman dirigálhatja majd a következő epizódot a Paramount és a Bad Robot Star Trek-sorozatában, a forgatás jövő tavasszal veheti kezdetét Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet forgatókönyve alapján. Mindez azért is jó hír, mert korábban arról lehetett hallani, hogy a Star Trek 4 munkálatait leállították.

Az Episode IX után játszódik a Star Wars: Visions egyik kisfilmje

A Production I.G. rendezője, Kenji Kamiyama árulta el egy sajtótájékoztató alkalmával, hogy a Star Wars: Visions antológiasorozat általuk készített epizódja, a The Ninth Jedi a The Rise of Skywalker utáni eseményeket dolgozza fel. A nagy kérdés egyelőre az, hogy a Visions kánonnak számít-e majd: egyelőre a Star Wars-kánon egyik darabja sem foglalkozott az Uralkodó tényleges legyőzése utáni időkkel.

3.
3.
Aanash
#2: Ma néztem meg a legutóbbi indiana jones-t és borzalmasan állt neki az a rengeteg animáció.
Nyílván nem Fordnak kellene már ennyi idősen ugrálnia, inkább valami olyasmi kellene mint a szárnyas fejvadásznál volt.

A játék adaptációk nagy részét elcseszik, az veszélyes talaj.
2.
2.
JohnSpartan
#1: Eddig mind1ik új Star Trek tetszett és nehogy megálljanak velük amíg a Borgok elő nem kerűlnek. :)

Viszont az Indit lehet el kéne már engedni. Megerőszakoljàk csak...

A Super szarok meg úgy is addig jönnek amíg termelnek pénzt, ami egy jó darabig így is marad. Sajnos...

Jobb lenne ha ráfeküdnènek a jàtèk adaptációkra. Van mèg ott rengeteg jó alapnak való, csak ne basszák el őket. Pl egy Dead Space filmet is megnèznèk szívesen. Milyen zoral is lenne... :)
1.
1.
Aanash
Indián János meg a Star Trek érdekelnek, a szuperhősökből már elegem van.
Bár azt alá kell írjam hogy az eddigi pókember filmeket nagyon eltalálták.
Mindenesetre igazán elmehetnének nyugdíjba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...