Filmes hírek szombat délelőttre

Befejeződött a Black Adam-film forgatása, Indiana Jones is csatlakozik az új Indyhez, a Star Wars: Visions pedig a The Rise of Skywalker utáni időkből is hoz egy történetet. Lássunk egy adag filmes és sorozatos hírt!

Befejeződött  a Black Adam forgatása

Dwayne Johnson jelentette be a Twitteren, hogy véget értek a Black Adam-film forgatási munkálatai - most az utómunkálatok következnek természetesen. A mozi 2022. július 29-én debütál.

Lelőtték az egyik Game of Thrones-mellékág munkálatait

A The Hollywood Reporter jelentése szerint zajlik az élet a Game of Thrones körül: egyrészt az HBO állítólag újabb két animációs sorozaton agyal a már meglévő koncepció mellett, amelyek közül az egyik a keleti Yi Tiben játszódna; másrészt a csatorna elkaszálta az egyik, Flea Bottom munkacímen futó élőszereplős előzményprojektet.

Antonio Banderas is szerepet kapott az új Indiana Jonesban

A Deadline írta meg, hogy Antonio Banderas is szerepelni fog az új, épp forgatás alatt álló Indiana Jones-filmben. Azt még nem tudni, hogy a színésznek milyen és mekkora szerep jutott, de így olyan nevek mellé csatlakozott, mint Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen és természetesen Harrison Ford.

Új rendezővel készül a Loki második évada

A héten hivatalosan is megerősítették, hogy készül a Loki második évada, most pedig arról írt a Deadline, hogy az első felvonást rendező Kate Herron nem tér vissza a folytatásra. A hölgy azt mondta, már a kezdetektől úgy tervezte, hogy csak egy évadot vállal be.

Új ruhában feszít a Spider-Man: No Way Home Pókembere

Ahogy az lenni szokott, hogy a játékgyártók megint beelőzték a Marvelt, a LEGO után most a hongkongi Hot Toys tett közzé néhány képet a Spider-Man: No Way Home mellé készített akciófigurájáról, amelyeken alaposan megcsodálhatjuk Pókember új jelmezét (via GameSpot). Nem csak az arany-fekete szett jelenti az érdekességet, úgy tűnik, Doctor Strange felpimpelte kicsit a szuperhős eszköztárát.

A WandaVision rendezője jegyzi az új Star Trek-filmet

A Deadline jelentése szerint a WandaVision rendezője, Matt Shakman dirigálhatja majd a következő epizódot a Paramount és a Bad Robot Star Trek-sorozatában, a forgatás jövő tavasszal veheti kezdetét Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet forgatókönyve alapján. Mindez azért is jó hír, mert korábban arról lehetett hallani, hogy a Star Trek 4 munkálatait leállították.

Az Episode IX után játszódik a Star Wars: Visions egyik kisfilmje

A Production I.G. rendezője, Kenji Kamiyama árulta el egy sajtótájékoztató alkalmával, hogy a Star Wars: Visions antológiasorozat általuk készített epizódja, a The Ninth Jedi a The Rise of Skywalker utáni eseményeket dolgozza fel. A nagy kérdés egyelőre az, hogy a Visions kánonnak számít-e majd: egyelőre a Star Wars-kánon egyik darabja sem foglalkozott az Uralkodó tényleges legyőzése utáni időkkel.

3 komment - szólj hozzá!