Meghatározatlan ideig csúszik a Two Worlds

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Reality Pump bejelentette, hogy Oblivion-verőként becézett szerepjátéka, a Two Worlds késni fog: az új dátumot egyelőre nem árulták el a készítők.
A Reality Pump bejelentette, hogy Oblivion-verőként becézett szerepjátéka, a Two Worlds késni fog: az új dátumot egyelőre nem árulták el a készítők.

Ugrás a galériához

A PC-re és Xbox 360-ra készülő játéknak csupán a konzolos változatára vonatkozik a halasztás, a számítógépre írt verzió a bejelentés szerint a tervezett időpontban, júniusban boltokba kerülhet. A késés okát nem tudtuk meg, vélhetően a srácoknak csupán több fejlesztési időre van szükségük: még akkor is, ha nem ez volt az első jelentősebb késése a címnek.
4.
4.
Extol
Végül is Oblivion közelébe sem ért.
3.
3.
Yeva
GYerekek... Hogy ez mekkora rakás sz*r... A karakter enyhe lejtőn lecsúszik, a ló beragad a kőbe de ha kinn van sem jobb mert nem lehet irányítani, az AI félelmetesen rossz. A rablók csapatba verődnek azon a határon amíg elmehetnek, odamegy hozzájuk az ember és csapdát tesz alájuk... Ráadásul mikor mádszor találkoztam a "főgonosszal" kinéztem magamnak a páncélját. Sok csapdát tettem alá, néha dobott egy egy tűzlabdát de utána megint békés-beszélgetőssé változott. Megint csapda és mit ad isten.... Meghalt, a game lejátszotta a záróvideót és viszlát. Ez kb másfél óra játék után történt... Szóval az Oblivion verés késik. :)

Ui: Azt sem értem, hogy csapdából hogyan lehet italt főzni... Mert nekem ez is sikerült... :)
1.
1.
kenny22
igen wahaaaa azthittem már h baszhatom ezt a jó gémet még egy jó ideig.. ez végülis nem is rossz hír:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...