Sok helyet kér a konzolos Microsoft Flight Simulator

Napokon belül landol konzolokon a Microsoft Flight Simulator, aminek a leszállásához jobb, ha már most elkezdenek helyet felszabadítani az Xbox-tulajok, hiszen nem éri be kevés területtel a repülőszimulátor.

Július 27-én végre Xbox Series X/S-re is berepül az elképesztően részletes és látványos Microsoft Flight Simulator. A szépségnek azonban ára van, és mint az a napokban kiderült, ezt bizony a konzolok tárhelye az elsők között fogja megtapasztalni.

Nemrég ugyanis néhány lelkes rajongó, miközben az Xbox Store oldalát bújta, rábukkant, hogy közel 100 GB-ot rabol majd el a játék a konzolunk tárhelyéből. Ez a szám ráadásul csak az alapváltozatra vonatkozik, és annak függvényében, hogy Xbox Series X-en vagy Xbox Series S-en játszunk, még akár több is lehet.

Érdemes megemlíteni, hogy fejlesztőknek utólag a PC-s verziót is sikerült összepréselniük, szóval azért van némi remény, hogy idővel ugyanez megtörténik majd a konzolos változattal is. Mindenesetre, amíg erre várunk, addig talán az lesz a legjobb, ha mindenki szabadít fel bőven helyet a leszállópályán.

12 komment - szólj hozzá!