Sok helyet kér a konzolos Microsoft Flight Simulator

Napokon belül landol konzolokon a Microsoft Flight Simulator, aminek a leszállásához jobb, ha már most elkezdenek helyet felszabadítani az Xbox-tulajok, hiszen nem éri be kevés területtel a repülőszimulátor.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#12
#11: És több periféria is támogatott:

Microsoft Flight Simulator fully supports Xbox gamepad, keyboard and mouse, Thrustmaster T.Flight Hotas One, Thrustmaster T.Flight Rudder, and HORI HOTAS Flight Stick for Xbox One. New, Xbox-compatible peripherals will be announced soon, but we cannot share any further details at this time.
#11
#10: 1) Xboxon is van egér, billentyűzet támogatás, ha inkább azzal szeretnéd irányítani
2) Skálázni tudod a realizmust és az assziszt rendszereket
#10
Kiváncsi vagyok egy alapvetően PC-re készült sorozat, amin minden kis bisz-baszt külön kellett állitgatni annó, mielött a gép mégcsak fel sem szállt, hogy fog menni konzolon.

Vagy ott arcade-ot csináltak belőle?
#8
"Ez a szám ráadásul csak az alapváltozatra vonatkozik, és annak függvényében, hogy Xbox One-on vagy Xbox Series X/S-en játszunk még akár több is lehet."

Xbox one-ra ez meg se jelenik,de ezt legalább négyszer elmondták az elmúlt 1 évben.
#7
darealModerátor
igen, az alap ~100 gigat konnyeden fel lehet hizlalni akar 200-ra is (vagy tobbre :))
bar boxra csak marketplace addonok lesznek telepithetoek (amiben jelenleg nincs freeware szekcio), igy az igazan meretes addonok nem is lesznek meg elerhetoek. de amint megnyilik az ut a freeware addonoknak is marketplace-en belul, akkor elerhetoek lesznek az igazan meretes kiegeszitok is photometric sceneryk sokat foglalnak, 3-10 giga korul, sima kis repterek 100-500MB, kozepes repterek 500-1GB, nagyobb repterek 1-10GB. varos sceneryk is par gigat lefoglalnak, a repulogepek is foglalnak helyet, illetve igen, ott vannak a world update frissitesk is. szerencsere a box tarhelye bovitheto.
#6
#5: Már 2 hónapja kevesebbet foglal gépen. Ettől még rendszeresen jönnek a havi frissítések, hibajavítások, world update-k, azóta már jött kettő, darabonként 30GB mérettel, és még vagy 3 évig legalább jönni fognak a táblázat szerint, úgyhogy ne bízz vakon a twitterben, hacsaknem konzolokon egy végletekig butított verzió jön ki.
#5
#1: Pont most volt hír hogy kevesebbet fog foglalni gépen is. :) 170 helyet 90gb.... De persze én casual vagyok... Nem csak fröccsögni kéne hanem néha ránézni a Twittere is. :)
#4
#2: Modok, marketplacen nem nagyon szeretnek légitársaságokat reklámozni.
A festéseket Liveries megapack v12 néven, a stabil de féligmeddig valós járatok: ivao_x-csl.zip, ha bátrabb vagy akkor több valós járat és kinézet: Corsten´s DIY live traffic mod (2.1), ezt nehezebb telepíteni, meg tönkrevágta nálam az A320 navigációját. Idővel jönnek fejlettebbek is, szerintem az ivao féle egyelőre elég.
#3
Aki az ilyesmit szereti, annak ez nem lesz probléma sztem.
#2
#1: A reális festéseket és a reális járatokat hol találom? Modot húztál le vagy megvásároltad marketplacen?
#1
Lesz az majd több is idővel, nálam cirka 220GB eddig. Igaz ebből jó sokat elfoglalnak a valós légitársaságok festései, meg hogy a Live Traffic-ban tényleg olyan repülőgép és olyan festéssel szálljon le mint valójában. (Tehát nem egy szaros kis Cessna száll le Boeing helyett). Meg majd ha jönnek a hiányzó dolgok, évszakváltozás például, hogy ősszel tényleg őszi táj legyen - na meg majd a vásárolgatás a Marketplace-ben is rátesz egy lapáttal.