Sztorielőzetest kapott a Psychonauts 2

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 19.
  • Videó
Link másolása
Szépen lassan közeledünk a Double Fine várva-várt platformerének, a Psychonauts 2-nek az augusztusi premierjéhez, amiről most egy vadonatúj trailert hozott nekünk a fejlesztőcsapat. Az előzetesben ezúttal a történeté a főszerep.

Az idei E3-as időszak alatt derült ki, hogy már csak augusztus 25-ig kell várakoznunk, hogy végre a kezünk között tarthassuk a Psychonauts folytatását. A Double Fine azóta már arról is megnyugtatott mindenkit, hogy minden játékos élvezheti majd az őrült kalandot, most pedig egy sztorielőzetest is villantottak a játékról:

A történet szerint főhősünk, Razputin “Raz” Aquato gyerekkori álma válik valóra, amikor csatlakozhat a tudatalatti kémkedéssel foglalkozó szervezet, a Psychonauts köreibe - viszont rögtön már az első munkanapján azzal szembesül, hogy a főnöke teljesen másképp viselkedik az elrablása óta. Már önmagában ez a tény is elég gyanús Raznak és társainak, de ennek tetejébe szerintük még egy tégla is bujkál a csapatukban.

A Psychonauts 2 a fentebb említett dátumon debütál PlayStation 4-en, PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en - ráadásul a Microsoft platformjain már a megjelenés napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, ahol akár majd az xCloudon keresztül is elmerülhetünk a játékban.

2.
2.
Őrnagy
Nekem tetszik, csak ne lenne ennyi duma.
1.
1.
Harcos Pisti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...