Már kész is lenne a Metroid Prime Trilogy felújítása?

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 19.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes pletyka kapott szárnyra az elmúlt napokban, ugyanis több (általában) jól értesült forrás is arról számolt be, hogy már régen kész a Metroid Prime Trilogy újrázása, és csak a Nintendóra vár, hogy végre bejelentse.

Az általában meglehetősen jól értesült Jeff Grubb úgy véli, hogy a Metroid Prime Trilogy felújítása nem csak létezik, de már rég készen is áll a debütálásra. A VentureBeat újságírója szerint a késlekedés oka egyrészt a járvány, másrészt pedig a Nintendo az újrázott trilógiát a Metroid Prime 4 felvezetésének szánja - annak a munkálatai pedig nem haladnak túl jól.

A fenti pletyka már csak azért is érdekes, mert 2019-ben a Game Informer egykori szerkesztője, Imran Kahn szintén hasonlóra utalt az egyik Twitter-posztjában. Ugyanakkor jó kérdés, hogy amennyiben igazak is a híresztelések, akkor mikor kerülhet sor a bejelentésre, hiszen a Nintendo mostanában a Metroid: Dreadre koncentrál, ami idén október 8-án érkezik Switchre.

1.
1.
GemForge
De szemét a Nintendo! Nehogymár a soha el nem készülő Metroid 4-ig várjanak már! Inkább az októberi Mertoidot promózzák vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...