Fall Guys - kedvcsináló trailereken az új szezon

Nem kellett sokáig várni, hogy a Mediatonic lerántsa a leplet a Fall Guys: Ultimate Knockout ötödik szezonjának a rajtjáról, ami pedig még ennél is jobb hír, hogy már csak egyet kell aludni a dzsungeles kalandok élesedéséig.

Múlt héten már adott egy kis ízelítőt a Mediatonic a Fall Guys: Ultimate Knockout következő szezonjának a témájából, a minap pedig hangulatfokozó trailerek kíséretében azt is elárulták a készítők, hogy mikor indulnak az új kalandok a babfigurák világában.

A Fall Guys: Ultimate Knockout ötödik szezonja holnap veszi kezdetét, így már csak egyet kell aludnunk, hogy a dzsungelek mélyére merészkedhessünk, magunkra ölthessük a felfedezőfelszerelésünket, és megpróbáljuk megszerezni a koronát az új pályák csapdái között lavírozva.

A rövidebb előzetesek mellett kaptunk egy közel negyedórás videót is, ahol a volt PlayStation Access-szerkesztő, Elle Osili-Wood kapta mikrofonvégre a fejlesztőket, akik néhány gameplay pillanat és koncepciós rajz társaságában mesélnek az új szezon munkálatairól, illetve újdonságairól:


0 komment - szólj hozzá!