Bemutatkozott a Tom Clancy's XDefiant

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A mai szivárgások után a Ubisoft hivatalosan is bemutatta a legújabb ingyenes hero shooterét, a Tom Clancy's XDefiantet, ami pörgős, de realisztikus lövöldözéssel, és mellé laza hangulattal hivatott elcsábítani az FPS-ek szerelmeseit.

A franciák ma este lerántották a leplet a Ubisoft San Francisco legújabb munkájáról, a Tom Clancy's XDefiantről, ami egy free-to-play shooter lesz, ahol 6v6-os felállásban feszülnek majd egymásnak a legendás író nevével fémjelzett játékok (The Division, Splinter Cell, Ghost Recon) frakcióiból kivált hősök.

Az XDefiant az ígéretek szerint elképesztően pörgős lesz, de a fegyverek mégis élethűen fognak viselkedni a kezeink között - a készítők elmondása szerint az utóbbi élvezi a legnagyobb prioritást a fejlesztés alatt. Az autentikus fegyverek ellenére a karakterdizájn mégis lazább lesz, de természetesen mind a gyilkolóeszközöket, mind az alteregónkat teljesen a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk majd.

A Tom Clancy's XDefiant PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Google Stadiára és Amazon Lunára érkezik, de egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot. Ugyanakkor augusztus 5-én már indul is a játék első tesztfázisa, amire először az Egyesült Államokban és Kanadában élő PC-s játékosok nevezhetnek majd be.

12.
12.
adamsfamily
"Tom Clancy's XDefiantet, ami pörgős, de realisztikus lövöldözéssel"
Ez annyira realisztikus az energiapajzzsal,meg a láthatatlanná tevő kütyüvel...
10.
10.
LGHDTV+
Tom Clancy's XD

Mark Rubin twitteren írta hogy miért salty mindenki mert nem Splinter Cell? Azért mert ez egy fos, köze sincs a TChez és a Ubi meg úgy harangozta be, hogy lelepleznek egy TC játékot. XD
9.
9.
Zisten
Ez a Mark Rubin anno a Call of Duty-n (Ghost) dolgozott.
Bele égett az arca a memoriámba annyiszor néztem meg anno a COD vs. BF videot. :D
"Dogs dogs dogs" :D
8.
8.
mephi
Nem akarom bántani a készítőket, mert biztos rengeteg munkájuk van a projektben, de ez iszonyú gyengének tűnik számomra.
6.
6.
br1Koo
Csak azért írok kommentet hogy megnézzem, lehet-e már szerkeszteni (úgy tűnik frissült az oldal).
5.
5.
Zuzmo
Nagyon ötlettelen, óriási zakó lesz.
Azt nem tudom, hogy minek indulhatott, de én a Valorantot látom, mint megcélzott konkurencia a trailer alapján.
4.
4.
Inferno
Tehát ez egy Warface csak a Ubisoftnál.

3.
3.
maktub
Legalább nem battle royale.
1.
1.
Raam989
Tom Clancy forog a sírjában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...