Bemutatkozott a Tom Clancy's XDefiant

A mai szivárgások után a Ubisoft hivatalosan is bemutatta a legújabb ingyenes hero shooterét, a Tom Clancy's XDefiantet, ami pörgős, de realisztikus lövöldözéssel, és mellé laza hangulattal hivatott elcsábítani az FPS-ek szerelmeseit.

A franciák ma este lerántották a leplet a Ubisoft San Francisco legújabb munkájáról, a Tom Clancy's XDefiantről, ami egy free-to-play shooter lesz, ahol 6v6-os felállásban feszülnek majd egymásnak a legendás író nevével fémjelzett játékok (The Division, Splinter Cell, Ghost Recon) frakcióiból kivált hősök.

Az XDefiant az ígéretek szerint elképesztően pörgős lesz, de a fegyverek mégis élethűen fognak viselkedni a kezeink között - a készítők elmondása szerint az utóbbi élvezi a legnagyobb prioritást a fejlesztés alatt. Az autentikus fegyverek ellenére a karakterdizájn mégis lazább lesz, de természetesen mind a gyilkolóeszközöket, mind az alteregónkat teljesen a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk majd.

A Tom Clancy's XDefiant PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Google Stadiára és Amazon Lunára érkezik, de egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot. Ugyanakkor augusztus 5-én már indul is a játék első tesztfázisa, amire először az Egyesült Államokban és Kanadában élő PC-s játékosok nevezhetnek majd be.

13 komment - szólj hozzá!