Úgy tűnik, TPS lesz a Project 007

  • Írta: szlav
  • 2021. július 20.
  • Hír
Link másolása
Nem sok konkrétumot tudunk egyelőre az IO Interactive James Bond-játékáról, de a legfrissebb álláshirdetéseket látva annyit már elkönyvelhetünk, hogy nem egy GoldenEye-féle FPS-t készít a Hitman-csapat.

Tavaly ősz óta tudjuk, hogy a Hitman-játékokat szállító IO Interactive legközelebb a 007-es ügynökre szab szmokingot. Az egyelőre csak Project 007 néven futó fejlesztés teljesen önálló történetet mesél majd el, mégpedig egy olyan eredetsztorit, melyből megtudhatjuk, hogy hogyan vált a főszereplőnk az MI6 00-s ügynökévé. Emellett azt is tudjuk, hogy a játék alatt a Hitman-trilógia motorja, a Glacier dübörög majd, ez azonban korántsem szolgálhatott bizonyítékként arra, hogy a 47-es ügynök kalandjaihoz hasonló hátulnézetes akciójátékot kapunk majd.

Nemrégiben azonban friss álláshirdetéseket tett közzé a dán csapat, az AI-programozói posztra vonatkozó munkaköri leírás pedig gyakorlatilag leleplezte, hogy igen, valóban egy újabb TPS-en dolgoznak a srácok. A hirdetés az ajánlott kritériumok közt megemlíti, hogy a csapatnak egy olyan programozóra van szüksége, aki ideális esetben dolgozott már külső kameranézetes akciójátékokon, illetve nem hátrány az sem, ha az illető jártas a konzoljátékok programozásában.

A GoldenEye rajongók tehát tovább búslakodhatnak, mindenki más azonban megkönnyebbülhet, hiszen amint láthatjuk, az IO Interactive nem megy messzire a már jól bejáratott kaptafától. Mi lelkesen várjuk, hogy végül miféle játék kerekedik majd a Project 007-ből, annál is inkább, mivel a dán stúdió elnöke szerint akár egy komplett trilógia is kikerekedhet majd a brit titkosügynök kalandjaiból - feltéve persze, ha jól teljesít az első epizód.

1.
1.
Viktor_The_Best
Ezzel semmi baj nincs, a Hitman is tps volt. Johet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...