Animációs PUBG-sorozat készül a Netflixnél

  • Írta: szlav
  • 2021. július 21.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix futószalagon szállítja a videojátékok alapján készült adaptációit - miért éppen a PlayerUnknown's Battlegrounds maradna ki a buliból? A produkció élére ráadásul a Castlevania showrunnerét fűzték be.

A PUBG Corporation anyavállalata, a Krafton Inc. a minap bejelentette, hogy a Netflix közreműködésével a kisképernyőkre költöztetik a népszerű battle royale-játékukat. Mielőtt azonban legyintenénk egyet, érdemes megemlíteni, hogy a projekt élére Adi Shankart, a Castlevania-sorozat showrunnerét jelölték ki. Az indiai filmproducer a saját bevallása szerint a megjelenése óta nagy rajongója a PlayerUnknown's Battlegroundsnak, így alig várja már, hogy tévésorozat formájában is bemutathassa, hogy milyen érzés utolsóként talpon maradni.

Shankar egyébként tényleg vérbeli gamer lehet, hiszen az említett Castlavania-széria mellett ő készíti a Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix animációs sorozatot, valamint részt vesz az Assassin's Creed, a Devil May Cry és a Hyper Light Drifter adaptációiban is. Ugye ti is észrevettétek, hogy a Netflix milyen erőbedobással igyekszik a kedvünkben járni?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...