GTA Online - versenyzőket vár a Los Santos Tuners

Megérkezett a Grand Theft Auto Online legújabb kiegészítője, a Los Santos Tuners, amely az aszfalt és a sebesség szerelmeseinek imponálhat leginkább. A város legújabb autós klubja nem csak az éjszakai életet forgatja majd fel.

Érdemes újra felpörgetni a motorokat, hiszen új autósklub érkezett Los Santos városába. Az LS Car Meet csapata várja az összes olyan játékost, akik szerint sosem düböröghet elég lóerő a motorháztető alatt, de ha azt gondoltátok, hogy a klubtagokat csak az autótuning és a versenyzés érdekli, akkor bizony alaposan alábecsültétek őket.

A tartalmi frissítés tíz kívül-belül rommátuningolható új kocsit, az autóműhely ingatlant, számos új versenyt és hat új Contractot hoz magával - természetesen az utóbbiak is témánál maradnak, hiszen autós rablásokról van szó. Ezek mellett természetesen rengeteg új ruhát, kiegészítőt és egyéb kozmetikai extrát is hoz magával a csomag, csak hogy ne lógjunk ki nagyon a tuningőrültek közül, ráadásul még pár új számot is belecsempészhetünk a rádióba, ha rálelünk a városban eldugott flash drive-okra.

2 komment - szólj hozzá!