Nintendo Switchre is megjelenik a Dying Light?

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 21.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint miközben a Techland igyekszik még az idei év végére tető alá hozni a Dying Light 2: Stay Humant, addig ezzel párhuzamosan a hibrid konzolra is elhozza a zombis játék első részét.

Egy lengyel weboldal értesülései alapján ezúttal a Techland vállalkozik egy lehetetlen küldetésre, és miközben az utolsó simításokat végzik a Dying Light 2: Stay Humanon, addig az ebédszünetek alatt Nintendo Switchre is átportolják a sorozat első részét.

A pletykák szerint ráadásul a Switch-tulajok rögtön a Dying Light: Platinum Editiont vehetik kézbe, ami az alapjáték mellett a négy nagy kiegészítőt, valamint a játék 17 kisebb DLC-jét is tartalmazni fogja majd. A dobozos verzióban helyet kapott még egy térkép, egy matricacsomag és egy túlélőútmutató is. A szóbeszéd még azt is megemlíti, hogy a switches Dying Light kihasználja majd a hibrid konzol érintőképernyőjét, a HD Rumble-t, a giroszkópos célzást és a mozgásérzékelést is, illetve lokális és online kooperatív kalandokra is lesz lehetőségünk.

Amennyiben igazak a híresztelések, a Dying Light: Platinum Edition valamikor októberben debütálhat Nintendo Switchen, és 50 dollárt kell majd otthagynunk érte a boltokban.

2.
2.
Daniel21
#1: Wii-re? Vagy mire gondolsz? :)
1.
1.
Gerzson95
Én már a crysis3 nintendo portra vagyok rohadt kiváncsi. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...