Elbúcsúzik a Ubisoft a Tom Clancy's Elite Squadtól

Hiába csődítette össze egy nagy játékba a népszerű univerzumainak karaktereit a Ubisoft, az Elite Squadnak nem sikerült meghódítania a játékosok szívét. Hosszas küszködés után a franciák úgy döntöttek, hogy ősszel végleg kihúzzák a dugót.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#4: Persze hogy nincs ! Lényeg, hogy te tudod a legjobban életre nevelni a gyermekeidet. További sok sikert, kitartást, örömöt hozzá.
#8
Szerintem jó kis game. Amúgy kipróbáltátok ? Vagy csak próbáltok megmondó emberkék lenni és követni a divatot, hogy Ki se próbálom de szarozom mert ez a divat ? :)
#7
Amúgy a Just Cause Mobile is ilyen stílusú lesz, de már első blikkre igényesebbnek tűnik.
#6
Nem értitek. Gondolom, nem is játszottatok a játékkal. Ez nem gyerekeknek való, hanem egy mobilon népszerű stílusban készült (körökre osztott, csapatösszeállítós játék), csak épp s"ar lett, vagy mert nem ért a platformhoz az Ubi, vagy mert nem vette komolyan, vagy mindkettő. Kellett volna a könnyű lé, csak nem jött össze.
#5
Akkor az Xdefiant is ilyen szar lesz mint ez es majd lehuzza a rolot? Ugy ne ki igen! Akkor miert csinalja ezeket a Ubisoft? Next gen Splinter Cellt varnank! Felnotteket kene kiszolgalni, nem gyerekeket!!! A Ubi-nak van penze, akkor nem ertem miert ezeket a szarokat dobaljak hozzank?!
#4
#3: Látszik, hogy fingod nincs róla mit beszélsz!
#3
#1: Nem a gyerek hibás mindezért. Szülő , aki 6-8 éves lurkó szinten mozog. Legkisebb gyerkőc pont 10 éves, de ehhez hasonló szarokat messziről kerül ( szart, szert kerüld ) nevelés kérdése. Nem lessz tőle kevesebb a haverok előtt sem. ;)
#2
#1: Van egy 6-os meg egy 8-as. De, sajnos az olyan bugyuta szarok kellenek, mint a Fortnite. Hiába próbálja az ember a Játékok irányába nevelni. Ameddig a csoporttársak ezekkel a hulladékokkal játszanak, addig ők is ott ragadnak le.
#1
Na most boomernek érzem magam.

Egyszerűen nem értem miért a 10 évesek lettek a célcsoport. Persze látszólag bennük van a pénz... de régen sem ilyen címekkel futottak be ezek a kiadók. Ott a Rainbow Six, Splinter Cell széria amiket ma nem pótolja semmi... és ezeket gyerekként (is) játszottuk.

Azt hiszik hogy minden mobil meg online és majd ömlik a money, nem is kell bele effort. Csinálnának egy baszó taktikai shootert és/vagy lopakodós játékot amiket coopban is végig lehet tolni, mellé bedobnak egy online játékmódot és dőlne a lé (PC-konzolra)... A gyerekek is szeretnek "menők" lenni, nem kell nekik ennyire színes-mázos, bugyuta szarokat csinálni.