Detroit: Become Human - túl a hatmillión

Szemmel láthatóan jót tett a PC-s debütálás a Detroit: Become Human eladásainak, hiszen nemrég újabb hatalmas mérföldkövet ért el a Quantic Dream játéka. Már több mint hatmillió játékos volt kíváncsi az androidok és az emberek konfliktusára.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#5
Nemrég fejeztem be konzolon és hihetetlen mit raktak össze mind minőségben, mint történetben.
Az egyetlen hiábja, hogy rövid, kb. egy hosszabb délután alatt végig lehetett tolni.

Ha valaki még nem próbálta, akkor erősen ajánlott.
#4
#3: Szerintem az nem számít bele az eladásokba..
#3
Ps+ -ban is volt anno, az is megdobhatta a játékosszámot.
#2
Szenzációs játék. Nagyon mélyen taglal különféle lélelméleti kérdéseket, mind a története, mind a karakterei, mind pedig a világának lefektetett háttértörténete (pl. in-game olvasható újságcikkek) által.

A játékmenet pedig kéz a kézben halad és tökéletes harmóniában van a sztorival - érdemi interakciók sokaságát lehet végrehajtani, más hasonló játékokkal ellentétben, ahol az interakció lekorlátozódik a történetbeli döntésekre és ott is csak minimális a játékos kihatása az eseményekre.

Ez kb. az a szint, amire azt lehet mondani, hogy megér egy 10-est. Még akkor is, ha Markus szála kicsit lehetett volna bővebb, hogy ne érződjön olyan ugrándozónak a cselekmény, illetve lehetett volna kezdeni valamit az egy pillanatra belengetett Connor - Kara romantikus szállal.
#1
Már miért is közölték volna... :)