eFootball címen, ingyenes játékként folytatja a PES

Jobb, ha elbúcsúzunk a Pro Evolution Soccer címtől, és megszokjuk az eFootball nevet, így folytatódik ugyanis a Konami FIFA-kihívója. A névváltás azonban nem minden, a focis széria ugyanis free-to-play vonalon halad tovább.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#7: Olyat is, hogy modderek tartottak életben egy sorozatot, akiket szembeköptek. :(
#7
#6: Lehet, de gondolom muszáj volt megpróbálni valami mást. ( Láttunk már olyat hogy egy játék F2P lett, mert nem ment. Aztán olyat is hogy bejött, meg olyat is hogy nem )
#6
#5: Most ugyanúgy nem fog menni, csak a lelkes rajongóikat vesztik el. Ezzel persze borítékolhatóvá vált, hogy a fifa az elkövetkezendő 10 évben nem fog semmit fejlődni.
#5
#3: Amúgy pont erre gondoltam. Hogy “hagyományos” módon nem ment úgy a bolt ( és lássuk be, főleg a Fifa miatt )
#4
Sokáig nem gondoltam volna ,hogy egyszer (majd 10 év után) megint a Fifa mellett török lándzsát... Pedig mióta felfedeztem magamnak a fifás női focit, le se tudom tenni! Magamra se ismerek! :) So long PES!
#3
#2: Ha hiszed ha nem ez nem a fifáról és a tartalomról szól. Hanem így jobban le lehet húzni az embereket. Nem véletlen minden 0.5. bejelentett új game netes baromság.
#2
Azért valahol érthető. Egyszerűen évről évre látszott hogy ( a jobb gameplay ellenére ) hogy tartalom szempontjából esélyük nincs a FIFA ellen.
#1
Szégyen! Az offline majd elvileg valamikor kijön DLC formájában, de szerintem abból az égvilágon semmi nincs kész, ha egyáltalán elkezdték már fejleszteni. A FIFA szerencsére jó sok dolgot ávett a PES-től, ezért jó lesz idén, de mivel PC-re csak a prev. gen verzió jön, ezért nem veszem meg azt sem, marad a 2021 egy ideig. RIP PES!