Hivatalosan is bemutatták az Injustice-filmet

Májusban már ellőttük a bejelentést, tegnap este azonban hivatalosan is bejelentették az Injustice: Gods Among Us - Year One érkezését. Az animációs sorozat a verekedős videojáték történetét dolgozza fel.

Májusban már beszéltünk róla, ma azonban a The Hollywood Reporter által hivatalosan is bejelentésre került az animációs Injustice-film. A Warner Bros. Home Entertainment a DC és a NetherRealm verekedős játékát vette a történet alapjául, melyben Joker alattomos trükkjének köszönhetően Superman meggyilkolja Lois Lane-t, az Acélember pedig annak rendje és módja szerint teljesen beleőrül ebbe. A kriptoni ezek után a Föld kíméletlen diktátorává válik, de  Batman és a lázadó szuperhősök és szupergonoszok csoportja nem hagyja ezt annyiban.

Az animációs filmet a Justice League Dark: Apokolips War direktora, Matt Peters rendezi, a forgatókönyvért pedig a Batman: Hush írója, Erniue Altbacker felel. A produceri munkálatokat Jim Krieg és Sam Register végzik, emellett pedig fény derült a teljes szinkrongárdára is - a részletekért látogassatok el a film IMDB oldalára! Egyelőre pontos premierdátumot nem kaptunk, de a film várhatóan még idén ősszel megjelenik.

2 komment - szólj hozzá!