Aliens: Fireteam Elite - nagy adag gameplay érkezett

A külföldi sajtó már rátehette a mancsát az Aliens: Fireteam Elite korai változatára, tegnap este pedig lejárt az embargó, ami csak egy dolgot jelenthet: rengeteg friss gameplay-felvételt.

Már csak egy bő hónapot kell várnunk az Aliens: Fireteam Elite megjelenésére, de addig sem maradunk friss látnivalók nélkül. A nagyobb külföldi játékmagazinok szerkesztői már kézbe vehették a filmsorozat ikonikus fegyvereit, hogy a háromfős kooperatív játékban lyukacsosra lőjék a savval töltött xenomorfokat - micsoda élet ez! De térjünk is a lényegre: gameplay. Habár a Cold Iron Studios eddig sem rejtegette a játékát, most hosszabban, vágatlanul is szemtanúi lehetünk a mészárlásnak, hála a Game Informer és a PC Gamer felvételeinek.

Természetesen egy korai változat és egyetlen misszió alapján nem érdemes komolyabb következtetéseket levonni, de a résztvevők konszenzusa többnyire az, hogy az Aliens: Fireteam Elite ugyan nem tesz le semmi forradalmit az asztalra, de mégis egy kompetens és szórakoztató lövölde lehet a haverokkal - ráadásul nem árt neki a 40 dolláros árcímke sem.

A játék egyébként augusztus 24-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en. Keresztplatformos játékot egyelőre nem terveznek a fejlesztők, de a különböző konzolgenerációk között adott a közös játék lehetősége.

16 komment - szólj hozzá!