The Ascent - fejlesztői videónapló érkezett

  • Írta: szlav
  • 2021. július 22.
  • Videó
Link másolása
Már csak egy hetet kell várnunk a The Ascent megjelenésére. Addig is érdemes megnéznünk a Neon Giant fejlesztői videóját, melynek köszönhetően számos érdekességet megtudhatunk a játék rendszereiről és világáról.

A Neon Giant aprócska, tizenkét főt számláló csapata már alig várja, hogy a játékosok kezébe kerüljön a The Ascent. A futurisztikus cyberpunk világban játszódó izometrikus lövölde már első ránézésre is mély nyomot hagy maga után, hiszen nem mindennap láthatunk ilyen hangulatos és rétegelt környezetdizájnt, nem is beszélve a furcsa figurákról és bizarr idegenekről.

A legszebb az egészben viszont az, hogy a látvány sosem megy a funkcionalitás rovására: a koszos városi atmoszférát kölcsönző tereptárgyak gyakran hasznos fedezékként szolgálnak (melyek felett akár át is lőhetünk) a tűzharcok során, az utcai járókelők pedig már az első lövés eldördülése után kereket oldanak, hogy teret adjanak nekünk a pörgős, de mégis meggondolt akciózáshoz.

Érdemes azonban vigyáznunk, hiszen az így adódó helyzeteket a játék gépi ellenfelei is szabadon kihasználhatják, ráadásul sosem tudhatjuk, hogy miféle ellenlábasok várnak ránk a következő sarkon, hiszen a számítógép egy kontrollált, de mégis véletlenszerűen generált rendszer szerint tárja elénk az ütközeteket.

A The Ascent július 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A játék már a premier napján elérhető lesz az Xbox Game Pass könyvtárában is.

2.
2.
Shao Kahn
Sajnálom hogy a ps4-et kihagyja......
1.
1.
Harcos Pisti
Bejövős a game! Remélem sikeres lesz és a Micro felvásárolja a csapatot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...