Újabb előzetessel jelentkezett a Dűne

  • Írta: gorien
  • 2021. július 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Denis Villeneuve Dűne-feldolgozása is megszenvedte a koronavírus-járványt, de ha minden jól megy, pár hónap múlva végre láthatjuk. Egy új, hosszas kedvcsináló hangol minket a filmre.

A sci-fik terén az Érkezéssel vagy a Szárnyas fejvadász 2049-cel már bizonyító Denis Villeneuve 2017-ben vállalta magára a feladatot, hogy filmre vigye Frank Herbert Dűnéjét. Az új filmfeldolgozás tavaly szeptemberben jelentkezett először előzetessel, ám oly sok más alkotáshoz hasonlóan, a mozikba nem jutott el. A napokban posztereken bukkantak fel a főszereplők, előkészítve a terepet a most befutó, háromperces trailernek.

A Dűne epikus történetében Paul Atreidest (Timothée Chalamet) követjük, aki nagy dolgokra hivatott, a sors az univerzum legveszélyesebb bolygójához, a különleges fűszer otthonául szolgáló Arrakishoz köti. A szereplőgárdában olyan neveket találunk, mint Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Zendaya, Jason Momoa, Stellan Skarsgård és Javier Bardem – a teljesség igénye nélkül.

Ha már nem avatkozik közbe semmi, akkor október 14-én végre megtudhatjuk, mire jutott Villeneuve a Dűnével.

4.
4.
BrockSamson
Az Arrival szamomra a scifi mufaj egyik csucsa, es - legyen ez barmilyen szentsegtores - a Blade Runner 2049 jobban teszett, mint az eredeti. Szoval kivancsian varom.
2.
2.
Ps fanboy
Csak a rendező miatt várom.
1.
1.
joshfeed
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...