Szexuális visszaélés vádjával perelik a Blizzardot

Úgy tűnik, komoly gondok vannak a fejlesztői kultúrával az Activision Blizzard háza táján. Kalifornia állam perbe fogta a vállalatot a zaklatással kapcsolatos beszámolók és az ezt követő nyomozás után.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
"számos esetben beszéd tárgyává teszik a női kollégák melleit, nyíltan beszélnek a szexuális élményeikről"

Férfiak mindennapjai, normális, egészséges. A fogdosás, meg megerőszakoláson viccelődés azok persze már nem normálisak, de nem hiszem el, hogy a blizz egy olyan melóhely lenne, ahol ez menne, mert azt sehol sem lehet. Én csak azt hiszem el az egészből, hogy kurva szar játékokat csinálnak és azt is lassan.
#4
Ha igazak a vádak, hulljanak a fejek.
#3
Ahogy most az ubisoftot, és sok egyéb kiadót. A hiénák tábora most megy végig a játék kiadókon, hátha kitudnak tőlük is lopni egy kis pénzt.

Hedzsoo neked meg annyit, hogy kirúgták őket. Blizzardnál divat hogy ha csapat csinál egy sikeres wow kiegészítőt azt megjutalmazzák kirúgásokkal. Alapból is keveset keresnek a többiekhez képest, de adnak cserébe a Blizzard játékbeli currecy-ket és skinneket. Amiket nem tudom hogy lehetséges, de megteszik.
#2
Tényleg nem akarok kötekedni, de milyen megfogalmazás már az hogy “különösen bűnös lehet” ?
#1
Persze-persze, tuti semmi nem is történt, hiszen a Blizzard ezt nyilakozta akkor az biztosan úgy is van... Nem csodálom hogy sokan elhagyták már ezt a csapatot is a régi/kezdeti brigádból