Sztorimóddal érkezik a GRID Legends

Az EA Play Live bemutatóját a Codemasters következő versenyjátéka, a GRID Legends nyitotta. Az új epizód játékélménye hű marad az előző részekhez, de a szélsebes versenyeket ezúttal egy izgalmas történet veszi majd keretbe.

Mivel már a Codemasters is az Electronic Arts égisze alatt hegeszti a versenyjátékait, várható volt, hogy a ma este folyamán bemutatásra kerül egy új cím. Ez pedig nem más, mint a GRID Legends, amely egy élőszereplős sztorimóddal teszi igazán drámaivá a versengést. Kifejezetten érdekes, hogy a felvételek rögzítéséhez egy kiterjesztett valóságot vetítő színpadot használtak, amelyet leginkább az Industrial Light & Magic volume-stúdiójához hasonlíthatunk.

Persze a lényeg ezúttal is maga a játékmenet lesz, aki pedig eddig is kedvelte a GRID-szériát, az valószínűleg most sem fog csalódni. Számos gyönyörű helyszínen megfordulunk majd, köztük Moszkvában, Londonban vagy a Strada Alpina hegyvidéki körpályáján. A látottak alapján a járműparkkal sem lesz gond, hiszen a Codies ezúttal is a legnagyobb változatosságra törekedett - az pedig kifejezetten érdekes, hogy vegyes járműosztályokat felvonultató versenyekben is megmutathatjuk a tudásunkat.

A GRID Legends megjelenése 2022-ben várható.

7 komment - szólj hozzá!