Beleshettünk a Lost in Random játékmenetébe

Even veszélyes küldetésre indul, ugyanis a gótikus mesevilág királynője elragadta a testvérét. A kislányra sok kihívás vár majd és annál is több furcsa szerzet, amelyek mellett most azt is láthatjuk, hogyan néz ki a harc a Lost in Randomban.

A Fe fejlesztését is jegyző Zoink Games legújabb játéka, amely egy különös mesevilágba kalauzol minket, még két évvel ezelőtt debütált. A Lost in Randomot idén a Tribeca Filmfesztivál videojátékos szekciójába is beválogatták, később pedig egy sztorielőzetesen is megcsodálhattuk Odd és Even kalandját. Az ígéretekhez híven a ma esti EA Play Live-on a gameplay is bemutatkozott.

Miközben Odd megmentéséért küzd, Evennek számos kihíváson kell átküzdenie magát, így kapóra jön majd, hogy a játék folyamán újabb és újabb képességeket sajátíthat el – még Dicey-nak, a kis dobókockatársnak is taníthat új trükköket. Mivel a Véletlenszerűség Királyságát a véletlen uralja, ezért egy harci helyzetben sem lehetünk biztosak a sikerünkben. Folyamatosan fejlődnünk kell és igazodnunk a ránk leselkedő veszélyekhez.

Azt is megtudtuk, hogy a Lost in Random szeptember 10-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen egyaránt.

2 komment - szólj hozzá!