Hivatalos: érkezik a Dead Space-remake

Beigazolódtak a pletykák, az Electronic Arts tényleg elkészíti a Dead Space felújított változatát. Az EA Play Live adását megkoronázva egy hátborzongató teaserrel éledt újra Isaac Clarke rémálma.

Egy sötéten sodródó bányászhajó, rémálomba illő szörnyetegek és egy gépésztechnikus, aki rosszkor volt rossz helyen. Készüljetek fel, mert hamarosan ismét ellátogathatunk az USG Ishimura fedélzetére, hogy szembeszálljunk a titokzatos nekromorfokkal. Ne felejtsétek el a végtagokat célozni!

Az EA Play Live adásán levetített rövidke előzetes nem sokat árult el, azt azonban külső forrásokból megtudhattuk, hogy egy komplett, alapokról felépített remake-kezelést kap az újjálesztett Dead Space. A korábbi híreszteléseknek megfelelően a Star Wars: Squadronst szállító EA Motive végzi a modernizált verzió munkálatait, hiszen az eredeti trilógiát megálmodó Visceral Games 2017-ben bezárta a kapuit.

Premierdátumot egyelőre nem kaptunk, azt azonban érdemes megemlíteni, hogy a Dead Space-remake PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re érkezik, vagyis az előző konzolgeneráció már lemarad a horrorkaland újrázásáról.

22 komment - szólj hozzá!