Warcraft III: Reforged - ez állhat a bukás hátterében

A Bloomberg egyik friss jelentése szerint az Activision soha nem tartotta igazán fontosnak a Warcraft III: Reforgedot, ezért a kiadó olyan döntéseket hozott a fejlesztés alatt, amik után garantált volt a silány minőségű végeredmény.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#8
Nem is értem ebben mi a hír.
Ha nem kereshetik hülyére magukat egy adott játékkal, akkor leszarják, ezt eddig is tudtuk.
Az sose volt szempont hogy a játékosoknak adjanak is valamit, csak az, hogy kifacsarjanak belőlük minden fillért.
#7
#6: Talán azt, hogy minden flottul menjen és ne a megjelenés napján jöjjön elő valami game breaking bug?
Nem a 20 éves játékot adják újra ki, hanem annak egy új engine-re megírt teljesen 3D-s változatát!
#6
#5: Mit kellene bétatesztelni egy 20 éves grindfest-en?
#5
#1: Az Overwatch 2 nem különálló játék lesz, hanem a jelenlegi verziót fogja leváltani. Gyakorlatilag az alapjáték lesz újragondolva/ átdolgozva.

A 3. kommentelőnek: A D2 Resurrected-et a Vicarious visions csinálta,aki egy különálló játékfejlesztő csapat volt,akit nemrég megvett a Blizzard és azóta a Diablo 4-es fejlesztőcsapathoz lettek hozzárakva.

Nem hiszem, hogy el lesz rontva a játék,szóval nyugodtan meg lehet venni! 39 euroért bomba ajánlat + Augusztusban elő rendelőknek lesz béta teszt
#4
szerintem meg van egy egész jó fan közössége, ami visszahozta volna a pénzt, de ha meg így állnak hozzá, hogy nem aaa, akkor meg csináljanak warcraft4-et, b****meg
#3
#1: Jobban félek most hogy elrontsák a Diablo 2 remastert is, a W3 után.
Én azt tanácsolom, ne rendeljétek elő a D2-őt sem, megvenni is kiadás után 1 héttel, amikor már vannak róla normális kritikák.
A Blizzard is elég mélyen van most, pacsizhatna az Ubisoft-al....
#2
Kiadnák máshova pedig még dölne a zseton dehát blizzard
#1
Szerintem feleslegesen kenjük az Activision-re. Wow is egy katasztrófa az utóbbi időben a blizzard keze alatt, diablo 3-ról és többiről ne is beszéljünk.

Diablo IV kapcsolatban nagyon szkeptikus vagyok a 3 után. Bár lassan úgy néz ki, hogy nem lesz más hasonló játék a kategóriában, amit folyamatosan fejlesztenek. Amit Chris most leművel a Poe-val például.

Overwatch 2-ről meg annyit, minek? Az első részbe se tudtad balance-ot csinálni, most a második részre hirtelen megtanulnak?