Kétmillió Soul Calibur VI-kópia talált már gazdára

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 23.
  • Biznisz
Link másolása
Újabb jelentős mérföldkövet tudhat maga mögött a Bandai Namco Entertainment verekedős sorozatának legutóbbi illesztése, a Soul Calibur VI, hiszen már több mint kétmillió példányt értékesítettek a játékból.

Két nappal ezelőtt örömmel tweetelte a Bandai Namco Entertainment, hogy a verekedős szériájának legújabb része, a Soul Calibur VI újabb álomhatárt lépett át, ugyanis már több mint kétmillió példány talált gazdára világszerte a játékból. A jó hírt egy látványos grafikával koronázta meg a kiadó:

A Soul Calibur VI már három éve a piacon van, így első ránézésre ez a szám talán nem tűnik olyan hatalmasnak, hiszen a szintén 2018-as évjáratú Detroit: Become Human épp most érte el a hatmilliós mérföldkövet. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a Soul Calibur sokkal inkább számít rétegjátéknak - habár az is igaz, hogy a hasonló cipőben lépkedő Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin már a megjelenésétől számított két héten belül elérte ennek az eredménynek a felét.

1.
1.
Gabesz 17
A PS1-es Soul Blade és PS2-es Soulcalibur 3 után ez az első a szériából amivel játszani tudtam, mivel ez végre PC-re is megjelent.
Egy ideje nem jött hír újabb kiegészítőről, de remélem ez azt jelenti, hogy lesz még.
Maga a harc része szinte tökéletes, de a körítés a 3. résztől elmarad. Remélem nem a 7. részen dolgoznak, hanem ezt tökéletesítik még pár évig.
Aki egy kicsit is szereti a verekedős játékokat, de még nem próbálta, annak mindenképp ajánlom.
Szerintem minden más verekedős játékot ver. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...