Gameplay jelenetekkel tarkított videón a FIFA 22

Egy közel félórás videót kapott az idén októberben érkező FIFA 22, amiben jó pár gameplay pillanat kíséretében mesélnek a készítők a sportjáték újdonságairól, például a HyperMotionről vagy a megújult mesterséges intelligenciáról.

Múlt héten hivatalosan is bemutatkozott a FIFA-sorozat soron következő epizódja, a FIFA 22, ami október 1-jén érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Google Stadiára és Nintendo Switchre. Az Electronic Arts minden eddiginél több újdonságot ígér a focirajongóknak, amiket most egy félórás videóban foglalt össze:

A fenti előzetesben a fejlesztők többek között kitérnek a HyperMotion technológiára és a gépi tanulásos algoritmusra, aminek a segítségével még élethűbbé varázsolják a játékosok viselkedését, valamint a mozgást és a labdakezelést is.

Az EA egyébként a héten reagált a FIFA 22 PC-s verziójának butítását firtató hírekre is (via PC Gamer), amit elmondásuk szerint azért szükséges az előző konzolgeneráció szintjén tartani, mert az Immersive Match Day és a HyperMotion technológiák nagyon megdobnák a sportjáték gépigényét. Ennek hatására sok rajongó esne el a FIFA 22 kipróbálásától, és nem szeretnének kiszúrni a gyengébb géppel rendelkező játékosokkal sem.

71 komment - szólj hozzá!