Gameplay jelenetekkel tarkított videón a FIFA 22

Egy közel félórás videót kapott az idén októberben érkező FIFA 22, amiben jó pár gameplay pillanat kíséretében mesélnek a készítők a sportjáték újdonságairól, például a HyperMotionről vagy a megújult mesterséges intelligenciáról.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#71
#69: Majd ha kijön nextgen fifa pc-re emlékeztetlek rgy benchmarkkal mennyire voltál megint szaki. :D
#70
NorbiiiModerátor
Véleményeket ütköztetni ok, de no off, és hogy megelőzzük, ne menjetek át személyeskedésbe!

Köszönöm!
#69
#68: Tudod egy új technológia nem csak a konzolokat érintheti és nem annyiból áll integrálni, hogy dobnak egy frissítést pécére, hanem hardvert is követel! Elengedlek azzal,hogy igazad van aztán majd höbörögj pár év múlva is hogy 720p ben is felülmúlná xy 6éves konfig egy esetleges új motort az akkori hardeverekhez képest!
#68
#67: Nevess, magadból csinálsz idiótát ismét. :)
Nextgen engine... :D
Atyaég...
#67
#66: A ,,táblázat''-nak semmi köze ahhoz amit momant és én írtam!
Az,hogy valami alacsonyabb felbontás mellett jobban fut annak semmi köze egy nextgen engine-hez!Szóval igen!Nevetek tovább!!!
#66
#64: Látom hiába a táblázat is nevetgélsz tovább a sötétben, fel yemfogva ami le van írva. Rgy dolog hogy a hardverekhez sötét vagy de hogy még leírva bemutatva se tudod felfogni a lényeget.. Nevetgélj tovább galambként. :)
#65
,,Nahát, 1080p-ben egy szaros 2060 de megkockáztatom hogy jóóval gyengébb 1050ti is bőven hozza sőt túlszárnyalja azt a szintet amit a konzolok nagyjából kipréselnek magukból a rájuk erőltetett magas felbontásban.''

Másik gyöngyszem :)
Ne állj meg itt mert tuti,hogy egy GeForce 3 120 MHz túlszárnyal mindent 0.01 p felbontás mellett!
#64
#63: Nevetséges volt a hihetetlen megállapításod!
Jó,hogy megosztottad mert bizonyára senki sem hitte volna el mástól, hogy egy gyengébb kártya valószínűleg alacsonyabb felbontást produkál! Az meg még nagyobb poén,hogy leírod mégegyszer mert még azt sem tudja feldolgozni az agyad mire írtam! Hatalmas vagy!!!!! :)
Komolyan meghaltam!
Te figyu!
Akkor lehet,hogy egy gyengébb cpu esetén nem lesz annyi fps-em?És,ha igen akkor miért nem? :)
Csak tudod nem csak az cpu/gpu órajelen múlnak a dolgok! Vagy szerinted mennének például a ps5 jatékok mezei ps4 en is azért 720p-ben 25 fps mellett? Mert akkor itt is nagy árverések vannak ám! :)
A cégekkel meg az a helyzet hogy jó esetben bevételt szeretnének elérni ebben semmi gonoszság meg lustaság nem játszik szerepet!
Majd,ha úgy látják jönni fog belőle a pénz vagy megéri a befektetett energiát akkor lépni fognak,amíg nem addig meg fejben szórhatod más pénzét meg lehetsz mindenkinél okosabb! Kaptál is tőlük egy free to play játékot látod!
#63
#61: Kamgecam mi?

Hozzáértés nulla? Akkor meséld el nekünk kérlek a nagy nevetgélés közepette hogy míg a konzolokban dolgozik egy nagyjából 2070super-5700xt szintjén mozgó hardver amit a legtöbb játékban így a fifában is arra feszítenek hogy közel 4k felbontásban tolja ki a játékokat ugyan miért olyan nevetséges az hogy ezt a szintet 1080p-ben ami bizony jelentős spórolás kipréselje magából egy ezeknél jóval gyengébb kártya?
Nobel díj ezért? Csak a kedvedért lássuk, egyszerű táblázatok amik kiválóan mutatják a felbontások szerint a skálát.
https://www.techpowerup.com/review/evga-geforce-rtx-2070-super-ko/11.html

Nahát, 1080p-ben egy szaros 2060 de megkockáztatom hogy jóóval gyengébb 1050ti is bőven hozza sőt túlszárnyalja azt a szintet amit a konzolok nagyjából kipréselnek magukból a rájuk erőltetett magas felbontásban.
Csak magad minősítetted a témában azon hogy ezen röhögszmeg hülyegyerekezel..
Tudod ahogy már írták el{ttem is pc-n adott a grafikabeállításának lehetősége kezdve a felbontással amivel kvázi a legtöbbet fogja meg az ember. Míg konzolon a fifa a ráerőltetett közel 4k-val 60 fps-el kocog addig pc-n ugyan ezt fogod lerakod a felbontást 1080p-re és vígan tolhatNÁD jóval gyengébb hardveren is a nagy nextgen élményt.
De nem, ehelyett az EA a szokásos módján szinte nulla pénzt költve a pc változatra kiadja úja a tavalyi fifát minimális szezonhoz kötött változtatásokkal és kisebb elemekkel hisz minek költsön ha úgyis még veszik sokan ráadásul vannak ilyen egyexek is mint te akiknek a hardverhez fingjuk sincs így simány benyelik a szikásos maszlagot.
#62
#60: Pontosan ez az én véleményem is. Szimpla idő / pénz spórolás, egy kamu indokkal betakarva.
#61
#58: Talán pontosabban fogalmazz,melyik ps5-ös hozzászólás miatt remegsz a mai napig! Azt sem mondtam,hogy steam döntő tényező,de valószínűleg közelebb áll a valósághoz mint az,hogy pár hülyegyerek beböfögi hasraütés szerűen a tutit! Kedves Kamgecam :)

,,Innentől meg már bukó hogy ide erős izomgép kéne hisz amit ezek a konzolok közel 4k-ban kipréselnek arra 1080p-ben egy jóval gyengébb gép is képes.''
Hűha ezért már jár a Nobel díj töki! :)
És szépen be is mutattad mi a nagy hozzáértés,de legalább jót nevettem köszönöm!
#60
#38: Nem fognk tudni ilyetmondani mert szimpla hazugság az egész.
A dolog egyszerű apc porttal:

Párszáz dolcsis upgrade a fifa 21-re és kész is a fifa 22, vagy jópárezer dolcsi portolni a nextgen 22-t (vagyis utóbbival munka van). Ennyi a sztori, az EA feji a tehenet amíg és ahogy lehet, majd ha már elegen zajonganak ésesik pc-n az eladás kellően, jön a nextgen verzió pc-re is. Szó nincs itt arról hogy ehhez 8/16 proci kéne meg atom vga...
Megkockáztatom hogy egy 1060/1070-en amik elég népkártyák, 1080p vígan menni fog ultrán 60 fps-el egy i5 mellett a nextgen rész a jövőben..
Kárráfogni a gyenge hardverekrefőleg hogy ezzel az erővel kár 4k-ban gondolkodni pc-n vagyis a gyengébbvasak tulajai úgyis 1080p/1440p gamerek... Innentől meg már bukó hogy ide erős izomgép kéne hisz amit ezek a konzolok közel 4k-ban kipréselnek arra 1080p-ben egy jóval gyengébb gép is képes.
#59
#10: 8 mag 16 szál..:D
Aztán 2-3 év múlva megkapja a pc is a nextgen szintet és vígan szaladnifog 4/8-on...
Ugyan ilyen hazugságokkal tömték a hozzá nem értők fejét előző gen váltásakor is....
Nettó kamu simán kihozhatnák pc-re pláne hogy adott a beállítás lehetősége, szimplán így olcsóbb.
#58
#7: Steam hw suey mint döntő tényező abban ki milyen hardverrel rendelkezik... :D
Kiégtem. :D
Steam hs jó ha évente rákérdez akarod e frissíteni az adataid vagy egyáltalán részt venni. Nekem is 4 évvel ez elötti konfigom szerepel azóta volt kb minden cserélve vga többször is... Elővenni ezt mint mérvadó tényezőt a játékospctulajokszintjeként... El kéne engedned a hw témát, már a ps5 revízió folyékony fém és hasonló témaköröknél is napnál világosabbá vált hogy az egész közöd a témához cirka annyi amennyit elédbüffent az internet ésépp elolvasod.
#57
#54: "sztem eddig pcn a fifát elvitte egy rezsó is és élvezhetõség , eredményesség szempontjából"

Na akkor, Fifa 20 full alap gépigény CPU: Intel i5-3550

Single: 2005 Multi: 4770

A multi a 8444-es SX-nél rosszabb ( a single meg jobb ) , de ez egy 2012-es CPU , hány ember nyomja a FIFA-t multiban 10 éves HW-vel ? ( 20e-ért vágták utánad amikor még lehetett kapni ) Nehogy már ez legyen egy hivatkozási alap...

A többi más lehetséges okkal nem is vitatkoztam.
#56
#55: Abszolút normális fickó, azért sem “szálltam ki” a dologból, egy tonna komment, de semmi anyázás, személyeskedés…..
#55
#53: Hagyjad, egyértelműen gyerek még :-)
Meg alapvetően jó szándékú, örüljünk, hogy még járnak hozzá hasonlók az oldalra.
#54
#53: nem szeretném félremagyarázni , de tényleg nem tudhatom mit értesz komolyan kompetitív alatt : ) így tiszta, de még így sem értek egyet. 2 pontra bontható sztem ez a vita, és a pc nem supportálás oka. 1. techinkai: sztem eddig pcn a fifát elvitte egy rezsó is és élvezhetõség , eredményesség szempontjából a monitor válaszideje és a net sebesség volt általában a perdöntõ. most viszont bedobtak a játékba olyan elemeket amik mind a videokártyától mind a processzortól sokkal többet követelhetnek. az, h ez milyen mértékû nem tudhatjuk. azt sem , h mennyire tudják optimalizálni a játékot az architektúra függvényében stbstb. de ok te nem hiszed el , h lehet ebbõl probléma én meg igen. nincs ezzel baj és sztem nem is fontos, csak pont azért mert nincs rálátás , nem értem a meggyõzõdéseket, a meghazudtolást. persze lehet , h igazatok van de sztem ez inkább találgatás az meg sztem felesleges kötözködés. de elengedtem ezt a részét, eljutottunk egy örök igen nemig : ) ha meg vagy ebben gyõzõdve ok 2. lehetséges ok : nem fértek be az idõbe ( nálam ez is technikai probléma mondjuk mert nem egy perc egy platformra hozni a játékot, járulékos fejlesztések tesztelések stb) vagy nem is akartak egyéb okok miatt. itt pedig nem értem miért ne lenne korrekt az eljárás , h kiadják jó minõségben ahova ki tudják, ahova nem pedig nem csak késõbb. majdnem az összes játéknál ez van. de elengedem ezt is mert nem válaszolsz te sem , h ez mjért lenne ördögtõl való és miért jó az h ezen feleslegesen sipítoznak emberek, ahelyett h megpróbálnák elfogadni vagy megérteni, h nem mindig lehet mindent megkapni úgy ahogy szeretnénk. ez egy ugyanolyan termék mint bármi más irreális elvárás , h úgy és akkorra készül el minden ahogy azt szeretnénk.
#53
#52: Basszus, esküszöm direkt félremagyarázod. A “komolyan”-t nem úgy értem hogy esportoló, és milliókért vesz kártyákat. Hanem hogy legalább tisztában van vele hogy ha online játszik MÁSOK ELLEN , és SZERETNE NYERNI, akkor nem árt ha normálisan fut egy játék. Azért ne nézzük már ennyire “hülyének” azokat akik online játszanak , hogy ne tudnák ezt, és igenis tudja aki online mások ellen játszik ( nemcsak FIFA-t ) Egy csomó online lövölde van , ott se butítanak ( főleg nem PC-n ) hogy szegények, így nem fognak tudni rendesen játszani…. És pont a FIFA lenne ilyen ? Ugyan már. Ott van alább egy i5 6800. Négy éves processzor. Szó sincs róla hogy fene tudja milyen “komoly vas” kéne….
#52
#51: de pont ez a lényeg . Hogy nem csak a komolyan kompetitívekrõl beszélünk és az ea sem. Hogy míg egy ps en pl mindenki ugyanabból a dobozból fõz, pcn nagyon nem. futoztam nem keveset, egy fillert nem dobtam rá elvbol sem. es nagyon sokan vannak ezzel igy. a komolyan kompetitíven játszó egy nagyon szûk réteg, kb illik is abba a képbe amit az ea mond,h egy szûk rétegnek tudnák jelenleg megvalósítani. nagyon sok ember szereti de nincs pl ideje heti min 40 órákat beletenni így talán a komolyabb vasra is sajnálja a pénzt, bármennyire is esnek hirtelen hipphopp a kártyák árai amire egyesek szerint egy két hónap alatt reagálnia kellene egy komoly cégnek, felülírva, áttervezve az éves terveket... másrészt még mindig nem izzítod a megvilágosodást, h ha szerinted minden adott technikailag már most a játékosok zöménél vagy legalább a fizetõs kompetitív gazdag rétegnél, és sw szinten is olyan könnyû ezt összedobni pcre akkor miert nem jönnek ki rá a millió profitos újítások? ezt nem értem, h honnan vagy ennyire biztos abban , h valami mögöttes összeesküvésnek kell lapulnia a sorok között, h tévedhetetlen vagy és nincs mégis esetleg olyan technikai vagy szoftveres aspektus ami miatt a konzolokra ezt most ki lehet adni de a pck nagy százalékára még nem. Ha pedig csak az idõbe nem fértek bele miért lenne inkorrekt h a világ egyik fele játszhat már vele a másik nem mint bármilyen platform exluzív játéknál? ezekre továbbra sem látom az elméleteket.